Pierwszy! Pierwszy! Łeee... Znów mnie oszukali ;(
Jak zwykle super flesz. Ciekawe, czy skate 3 będzie lepszy od th:r. pożyjemy, zobaczymy... ;))
Po przeczytaniu tytułu myślałem, że MS bierze się za tworzenie konkurencji dla PSP, a nie dla Iphona.
Super playlista będzie dzisiaj ;). Ja tam wole "gwałcić" i "mordować", ale w Shifta chyba zagram.
ŁooooooŁ jak ta wersja iks'a będzie kosztować ok 1,5k-1,8k to chyba się skuszę ]:>
Jak zwykle świetny flesz. Mam propozycje, zróbcie tydzień z Crash Bandicoot. pozdro
Bardzo fajny flesz.Też chciał bym tydzień z Crash Bandicoot i Crash Team Reacing.Pozdrawiam
popieram pan_alfons ale może nie tydzień tylko kilka materiałów crash wymiata
a co ma Microsoft do PlayStation 3 Slim ??
RŻEZNAZDY!!!11ONE
[16]
nic?
@Co do Flesza - bez rewelacji, nic ciekawego sie nie dowiedzialem.
jak zawsze świetnie
lord pokaż wyścig multi
To ma, że Microsoft i Sony tak jakby konkurują...
Po tygodniu nfs:shift zrobcie tydzien z Resident evil 5 :D plisss
Zrobcie tydzieni z Red Faction: Guerrilla .Flesz jak zwykle super.
UWAGA:
przepraszam Was bardzo, ale nie bedzie dzis porownania pecetowego i konsolowego Shifta. przyczyny niezalezne :/
ekstra flesh
Calkiem calkiem ten nowy zestaw Xboxa :O Ciekawe ile bedzie kosztowal u nas... Flasz jak zawsze wymiata :)
Flesz Super !!!!! ;)))) Nic dodać nic ująć ;) //// PZD for tvgry.pl
Dajcie kilka słów na temat Dirta2 bije podobno na glowe Shifta... Raben Squad moze tez ze dwa slowa czy warto isc po to do sklepow :) ?
Ale z was tępe dzieciole.... podniecacie się kto pierwszy a kto ostatni...
Do nauki prostaki, a nie w gierkach siedzicie.... a później słychać że barany w sejmie siedzą...
ja sie ucze i interesuje sie grami a najbardziej wpadlo mi RE 5 i nfs shift. PS. Kto by chciał w sejmie siedzieć
Ja tak samo uczę się, gram w nogę no i w gry :) Zresztą w tygodniu mam 7 godzin przedmiotów informatyczny :D
ja sie bawie w informatyka i nawet mi to wychodzi calkiem calkiem zrobilem z dwoch kompow jeden nie zly. a teraz chce sie czegos dowiedziec o tym RE 5 a i komentowanie gry na zywiol to jest na szczersze komentatorstwo i tylko w na TVP info takie cos stosuja i w sejmie a koledzy z tvgry są spoko i spoko komentują rada dla was nigdy nie komentujcie z kartki.
o nie!!! tylko nie resident evil 4 !!! trójka była tragiczna, słaba, po prostu beznadziejna. jedyne pocieszenie jest takie że już gorszy ten film być nie może
Te foty mnie rozbrajają