Uwielbiam przywracać takich "mężczyzn" do pionu
Tak, seksizm. W 99% ci co wyzywają w taki sposób to łebki po naście lat. Sfrustrowani bo mają szlaban, sprawdzian z matmy czy coś innego i muszą się wyżyć. A później między sobą, uhuhuhu ale jej pojechałeś z tą kuchnią. To jest to samo, jak mi ktoś napisze że, za przeproszeniem, współżył z moją rodzicielką. Problem raczej marginalny albo z marginesu pochodzący i nie ma co zwracać uwagi, lepiej olać takiego, bo każda riposta tylko ich nakręca. Jak trolli na forach.
Co za różnica czy wyzywa się kobietę czy mężczyznę, za takie toksyczne zachowanie powinien lecieć ban za banem bez litości i bez możliwości odwołania się, to tylko gra a nie życie. Internetowych "fighterów" powinno się postawić do pionu, a znam też przypadki że nie tylko mężczyźni potrafią być toksyczni bo grałem wielokrotnie z dziewczynami, niekiedy dorosłymi kobietami (tak przynajmniej twierdziły) które zachowaniem zbytnio nie odstawały od mężczyzn, więc niech nie płaczą że to one są TYLKO pokrzywdzone. Między innymi dlatego zaprzestałem grania w gry online, nie będzie mnie jakiś smark 11 lat wyzywał za co nie spotka go żadna kara ani w grze ani irl np. kara finansowa dla rodziców.