Komentarze do wiadomości: Fanki Valoranta mają dość toksycznego podejścia męskich graczy

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
29.12.2022 00:34
1
odpowiedz
user3127875237
1
Junior

Uwielbiam przywracać takich "mężczyzn" do pionu

30.12.2022 12:26
2
odpowiedz
potrzymajmipiwo
19
Chorąży

Tak, seksizm. W 99% ci co wyzywają w taki sposób to łebki po naście lat. Sfrustrowani bo mają szlaban, sprawdzian z matmy czy coś innego i muszą się wyżyć. A później między sobą, uhuhuhu ale jej pojechałeś z tą kuchnią. To jest to samo, jak mi ktoś napisze że, za przeproszeniem, współżył z moją rodzicielką. Problem raczej marginalny albo z marginesu pochodzący i nie ma co zwracać uwagi, lepiej olać takiego, bo każda riposta tylko ich nakręca. Jak trolli na forach.

01.01.2023 19:20
Whisper_of_Ice
3
odpowiedz
Whisper_of_Ice
112
Prawo i Sprawiedliwość

Co za różnica czy wyzywa się kobietę czy mężczyznę, za takie toksyczne zachowanie powinien lecieć ban za banem bez litości i bez możliwości odwołania się, to tylko gra a nie życie. Internetowych "fighterów" powinno się postawić do pionu, a znam też przypadki że nie tylko mężczyźni potrafią być toksyczni bo grałem wielokrotnie z dziewczynami, niekiedy dorosłymi kobietami (tak przynajmniej twierdziły) które zachowaniem zbytnio nie odstawały od mężczyzn, więc niech nie płaczą że to one są TYLKO pokrzywdzone. Między innymi dlatego zaprzestałem grania w gry online, nie będzie mnie jakiś smark 11 lat wyzywał za co nie spotka go żadna kara ani w grze ani irl np. kara finansowa dla rodziców.

post wyedytowany przez Whisper_of_Ice 2023-01-01 19:22:39
Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl