Nie spodziewałem się tak wcześnie filmiku. Czekamy na następne materiały z E3 :)
BTW. Szkoda, że Dell nie pojechał.
Szkoda że nie ma Della ale i tak będzie ciekawie ;]
Achh;) Świetnie;P Zazdroszczę wam tego Los Angeles;P i całego E3;(
Ale poza tym się cieszę że robicie te wideo relacje;)
Proszę! Zabierzcie mnie tam za rok ze sobą. Na pewno zmieszczę się w bagażniku, więc nie będziecie musieli za mnie płacić :P
szkoda mi Maćka ale czekam na dlasze filmy z targów E3
Każdy ma problemy ja też nie mogłem pojechać a miałem przedwczoraj ;((
Czekam na materiały ..
Szkoda że Dell nie pojechał, no ale ten koleś po lewej (sora zapomniałem jak się zwał :P) też nie jest zły i napewno pomoże w tej trudnej sytuacji. PozDrawiam i miłego pobytu :P
To na podcaście Rysław będziesz miał co opowiadać, czekam z niecierpliwością.
Czy ktoś z tvgry może uciszyć te porąbane reklamy wydziera się ten badziewiarski intel i nie można go zamknąć.
będzie dobrze z e3 :> M$ go go
No fajnie, róbcie dużo filmików z E3. Pozdro dla Was i dla Dela, szkoda że go nie ma.
Jak ty sie ubrałeś koleszko w okularach(lord, tak?)
Przerażająco...
Oni ten filmik kręcili wczoraj. Podczas pisania tego komentarza u nich jest 3:30 w nocy.
Będzie brakować Dela ale Rysław będzie go dumnie zastępować.
Czekam na materiały z E3. Dziś po pracy może gdzieś znajdę konferencję EA na żywo. 23.00 zapamiętać!
"staliśmy się celebrytami tutaj". :D
Wyjąc kamerę a "hamburgery" już robią zdjęcia. ;)
Czekam na filmiki. Niech Rysław też coś potestuje a nie tylko kamerę będzie trzymał. :D
1:04 fajny lachon obok was.... Boże jak ja wam zazdroszcze tego wyjazdu!!!
hehe na końcu japońska wycieczka sie zwaliła :P
okazało sie pewnie, że Marcin "Dell" ma nieważny paszport ;]. Szkoda, nagrajcie coś o AC:B
nie żebym źle życzył dellowi ale dzięki temu że jest chory może materiał będzie miał wyższy poziom....
Nareszcie E3 :)
Oby było dużo Gramy! z nowych produkcji :)
Pozdrawiam "nowego" w tvgry.pl hehe :)
To jest praca, chobby łączone z pracą, wycieczki po świecie i na dodatek za to wszystko płacą...
Szczęśliwego pobytu u hamburgerów chłopaki, a del poczuje co to znaczy być tylko widzem :D
zostałeś oficjalnie odpicowany i stałeś się członkiem TVGRY.PL ;D
pokarzcie im jak się Polacy bawią ;] ..::pozdrawiam::..
Łał superr. Heheh to nie Deell -no co ty?? xD.
KUPCIE DEELL'owi PRZYPINKĘ NA PAMIĄTKĘ xD
A co sławnie jesteście- a co się spodziewaliście xD
Must make gramy in:
Assassin's Creed Brotherhood
Crysis 2
Batman Arkham Assylum II
Medal of honor
jak sie uda to coś na kineckta (swoją droga glupia nazwa natal byl taki bardziej fiuczer)
Shank
Wiedźmin 2
The Elder Scrolls 3
i to chyba tyle :)
szkoda ze zobacze wszystkie filmiki dopieroo w piatek , zrobcie specjalny program z metarialami o e3
Tyle czekałem na te targi .. E3 xD
Nowy trailer TDU 2 już jest, a u was go jeszcze nie ma ;p
~>http://www.play3.de/2010/06/14/test-drive-unlimited-2-schicker-trailer-zur-e3/ <~

niezła niunia w 1:03 (ta w różowym) ;D
"kręcimy filmy w Hollywood" --->
Co za niespodzianka, nie ma Della. Ale pozdrawiam nowego członka ekipy. Pozdro Rysiu.
szkoda, że Del nie mógł polecieć :( ale POZDRAWIAM GO!!! trzymaj się to nie ostatnie E3 ;)
Co prawda Del wymiata ale nowy kolega zapowiada się obiecująco
witamy nowego pana w ekipie najlepszej strony w warszawie i szkoda dela
Pozdro z Polski
czy Rychu, to przypadkowy przechodzeń z polski, którego poznaliście LA?
ech marzenie pojechac tam :( szkoda dela, ja bym na jego miejscu ogromnie żałował, ale pewno jakaś naprawdę ważna sprawa
Czesc mam takie pytanko, czy to prawda odnosnie tego ze producenci turn 10 robia nastepna czesc forzy??
Fajnie jest w końcu zobaczyć Rysława na żywo :) Mam nadzieję że będziecie przesyłać masy materiałów wideo z E3. Pozdrowionka!
N końcu zróbcie mix azjatów z aparatami :D
tutaj widze klasyczna azjatycka wycieczka w zółtych podkoszulkach na końcu filmu.
xD a ci ludzie tam chodza i sobie mysla
po jakiemu te palanty tam pier*ola xD trzeba pstryknac im fotke
jeeeeeeeeeeee RYSLAW!:D
lepszego zastępcy nie mogliście znaleźc!!:D
Rysław!!! jeaa;D
Jeśli ktoś nie wie kto to jest, niech wejdzie na niezgrani.pl
szkoda ze nie bedzie dela ale jest zastepstwo i to nie byle jakie
Del nie dostał wizy albo został aresztowany na lotnisku za podejrzany wygląd ;p
Ciekawe co mu sie stało. Ja sie nawet ciesze ze nie bedzie tego fanboya. Czekam na obiektywne recenzje gier :)
Siemka^^
No to z miłą chęcią czekam na wasz materiały gier, no i życzę miłej zabawy zarazem :)
Mam tylko do wasz jedno pytanie, bardzo podobają mi się wasze materiały ale czemu np. nie macie na koszulkach lub chociaż na mikrofonie loga stronki, w końcu prowadzicie materiały dla jednej z słynnych stronek związanych z grami w Polsce. Poza tym byście wyglądali profesjonalnie jak dziennikarze różnych stacji telewizyjnych, a zarazem promowali byście swoja stronkę.
To taka mała uwaga, nie żebym się czepiał :) No to pozdrawiam^^
PS. Panie Rysiu powodzenia :D
Pozdro dla Rysława i Lorda:)No czekam z niecierpliwością na wasze materiały z E3:)I pozdrawiam Della i współczuję:)
Już nie mogę się doczekać kolejnych smakowitych materiałów z E3.
Szkoda, że Del nie pojechał. Jego programy są zawsze bardzo fajne, więc liczyłem na jego obecnośc na targach E3. No cóż, mam nadzieję, że Rysław godnie go zastąpi :)
Lord coś za mała to koszulka na ciebie ^_^
Wiecie czy będzie Polski live na E3 :D ??
Strasznie mi żal dela :(
XBOX LIVE BEDZIE WRESZCIE W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NARESZCIE
Fajnie sie tam macie w Lo angeles ;] , pozdrawiam Rysława !
Rysiek daje radę, mógłby dołączyć na stałe. :) Szkoda, że Von Zay albo UVI nie pojechali. :(
Pozdro dla Rycha już nie mogę się doczekać materiałów z E3 :)
Ah, E3 ;D Bardzo liczę na ujrzenie na tych targach Beyond Good & Evil 2, i jakichś przygodówek. :)
Widzę, że gwiazda polskiego podcastingu podbija nowe terytoria ;)
Bardzo fajnie się złożyło.
Szkoda Dela, ale pozdro dla Rysława :)
Najlepsze takie filmiki wśród ludzi, bo trzeba improwizować jak coś się dzieje :D
Szkoda mi Dela... Qbatez puknij się w czoło, już myślałem że sobie jaja robisz i jest spoiler, ale jednak TY JESTEŚ porąbany (pewnie obrzucisz mnie wyzwiskami i obelgami ale i tak ogladam ten filmik ostatni raz :P). Pozdro dla Rysłąwa! Naprawdę przykro z powodu Dela.
Szkoda że nie ma Dela ??. Jeżeli można wiedzieć czego go nie ma proszę powiedzieć :).
Kupcie mu splinke przypinkę :)