No nareszcie najważniejszy tryb :D
multi!!!!!!!!!!!!!!!
No extra extra :]
W koncu!!:)
wRESYCIE!!!!!!!!!!!
Pograłbym sobie z Tobą ; s Akceptuj zapa na XBL (Darkness Olo)...
Kupcie mi xboxa.
Dell mordo kochana jak będziecie mieli AC 3 to proszę gorąco o filmik :)

.
czy mozecie taksze poprawic na lepsze
RANKING gier
chciałbym aby mozna bylo zobaczyć hity w 2008 roku a nie ostatni rok ;/
przynajmniej lepiej bylo by cos wybrać a nie tylko ostatni rok
a wymieszane produkcje z 1999 roku z 2010 mnie nieinteresuja .
Lordaeon lub Dell zróbcie tą strone na Lepsza! ;p
.
Nareszcie zabieram sie za ogladanie :D:D
Fajne gramy :) Multi w nowym CoD nadal na wysokim poziomie :D
fajny ten multi w black ops

Mutli jest troche przesadzony, gra wolna? spokojniejszego poruszania sie? oj cos mało grales... w tej grze mozna tak czesac, ze szok.. mowie o wersji PC i trybie hardcor. bo jak ja przekraczam 100 zabitych to juz jest troche do kitu. nick Reset..maly rozruch z rana i o to wynik-->
A gdzie god of war duch sparty!?Zakladocie ze nikt nie ma psp,czy co?
WIECEJ
spoko :)
słabo, plącze się delowi język, widać, że robił ten materiał na siłe...
bardzo fajny game play, black ops nieźle się prezentuje (szczegulnie fajne muliplayer)
pozdro
multi jest naprawde fajny jedyne czego mi zal ro ro ze w wersji PC jest tyle zgrzytow buguw i lagow :(
multi nawet nawet spełnia wymagania takie jakie powinno
super ten tryb multiplayer fajne gramy
super gramy z multi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i dodajcie jeszcze gramy cod black ops zombie
del używaj częsciej uavki :)
zrobilibyscie gramy z harrego pottera 7?? plis
Możecie pokazać tryby multi w wersji na PC ?
Del, spoglądaj częściej na radar, bo widać, że go nie używasz :)
nawet fajny ten multik ... :)
Muszę to mieć!
nawet spoko multi!
Moglibyście pokazać jakąś z gier arcade w black ops : ] (można je włączyć po wstaniu z krzesła w menu i podejściu do komputera)
Fajny multi, ja już się w niego sporo nagrałem i już chciałbym jakiś map pack, to by było dopiero wesoło.
Ja lubię en samochodzik z serii ofiar bardzo fajny sprzęt ale trochę dla mnie ciężki do opanowania na zakrętach :D
czekam na recenzje!!
Świetne
Jak widzę Treyarch dał rade utrzymać poziom serii, ale ciągle czekamy na filmy z Two Worlds 2.
Fajne Ale chciałbym zobaczyc Zombi xD
super ale czekam na zombi bo mi nie działa :(
Mmm ta gra jest świetna! Szkoda, że raczej w nią nie zagram. Czekam na gameplay z zombies!
Super. Zarombiste.
pokarz prosze troche wiecej z multiplayera np bron specjalna zmienianie wygladu zolnieza albo ulepszanie broni lub zmiane koloru celownika itd
bardzo prosze z gory thx
No Dell robisz tam niezly burdel ,ale mam pewne pytanie GDZIE JEST GRAMY Z SONICA NA KINECTA PYTAM SIE CIEBIE DELL BO jakos LORDA niema jest na urlopie i powtarzam ZRUBCIE GRAMY Z SONICA NA KINECTA .bo to jest jak narazie najlepsza gra na kinecta
Sorka Del ze zle napisalem twojo ksywke
No super, tylko do szczęścia brakuje mi jeszcze trybu ZOMBIE,gun game, i te taki kontraktowe :P
No bardzo fajne multi ale podobno na PC Call nie sprawuje sie zbyt dobrze więc narazie odpuszcze sobie kupowanie go :p
I tak wolę BC2
właśnie, pokażcie na PC a zwłaszcza kwestie serwerów. Czy wygląda to z powrotem tak jak w MW czy WaW?
Yaboll >Nie było receznji. Była mała przeglądowo-tygodniowa minierecenzja
pokażcie wersje pc ;D
chyba mało grasz w takie gry xD
Stary, dobry COD
NARESZCIE!! Kurwa dlaczego mnie nie stać na takie zajebiste gry!! (sory, ale musiałem). Niech ktoś mi kupi tą grę xD Kto chętny :). Samochodzik :). Samolot lepszy! Rozwal ich!! Zajebista gra!!
mam pytanie- czy multiplayer w call of duty 4 modern warfare wygląda podobnie, czy nie? Napiszcie mi różnice
Kurwa dlaczego mnie nie stać na takie zajebiste gry!!
Nawet jakbyś miał kasę, to i tak by Ci nie sprzedali... (PEGI)
Fajnie to wygląda. Przede wszystkim jest kilka małych zmian w stosunku do MW2, więc nie jest źle :)
swietna gra! :)
Wygląda bardzo interesująco :) Wiadomo jaka jest tutaj sytuacja z trybem prestiżu i czy jest w ogóle coś takiego??
mam pytanie- czy multiplayer w call of duty 4 modern warfare wygląda podobnie, czy nie? Napiszcie mi różnice
oglądam sobie właśnie nagranie z warszawy i stwierdzam ze ludzie dali ciała na pytanie o kapitana
price
berial6 multiplayer wygląda raczej podobnie,ale na pierwszy rzut oka jak z CoD MW2,największą różnicą jest kupowanie za punkty umiejętności,serie ofiar
Do berial6
Tryb multi wygląda bardzo podobnie. Multiplayer w Modern Warfare różni się od Black Ops głównie mniejszą ilością broni, bonusów i innych gadżetów (chociaż tych jest i tak dość sporo). Po tym jak powstał CoD 4 (lub MW, jak to woli) to wszystkie następne części wzorowało się na tej części.
jest tryb prestiz , od bodajze 50 lvlu ja narazie mam 35 ale nie gram zbyt wiele czas mi nie pozwala , a gram w wersje PC na serwerach nie ma lagów i wsztstko chodzi jak nalezy gra bardzo dobrze zoptymalizowana moze ma z 10 % wieksze wymagania niz Modern 2 , takze ja gram na lapku max ustawienie srednio 60-70 klatek na sekunde (alienware m15x i5 6gb ram ati Mobility HD5850)
jak ktoś chce pograć na PS to wyslijcie zap. PSN: BIGvodka
Zapraszam do wspólnej gry w multi bądź zombie mój PSN ID : breaker1012
dzieki amerykancom i ich xklocom gra jest ZJE**NA NA PC I PS3,
poki co cod: lag ops
Gra pyszna, tylko na PC jest masa bugów jeszcze niestety ;/ wiem że zostaną naprawione ale szczerze mówiąc szkoda bo psują troszke one piękną wciągającą grę. Polecam ją każdemu :) Co do poprawek na PC to tylko kwestia czasu :)
Multi jest do dupy,wróciłem do MW2
Bardzo dobre multi, trochę lagowało na PC ale teraz jest dobrze.
Mam pytanie czy internet 1mB/s wystarczy do multi na ps3? Czy będzie bardzo lagowało ?
A ja się pytam, czemu wy ciągle męczycie te konsole? Wasza sprawa, ja tam w shootery wolę grać na piecu. CoD rządzi, świetne Gramy.
Ogólnie tryb multiplayer (jeśli chodzi o split screen) jest totalnie do bani! Rodzajów broni jest mało, a także dodatków do niej, perki to chyba w ogóle żenada, mało ich jest. Idąc dalej gdzie się podział tryb hardcore mode! Radar to kompletna żenada na trybie mutli na konsoli. Ogólnie nie mam dużo czasu na granie i gram od czasu do czasu z kumplami w weekend i kurde no zawiodłem się wolę z ekipą pograć w MW2, bo tutaj to jest żenada jeśli chodzi o mapki do multi i takie tam... Powiem tak, cykl się stacza jeśli chodzi o multi, podobnie jak seria NFS...
Dobre perki :D
Sam korzystam :P
Muza w BO fajna, bo taka metalowa bardziej niż w MW2
NINJA na pro się przydaje na SnD, bo póki co jest taki bug, że normalnie nie słychać prawie żadnych kroków, podkładania/rozbrajania bomby itp.
Killstreak fail XD Tylko siebie zabiłeś :P
Dla czego znowu xbox!!! Pokażcie CoD'a na PC!!!
Na PS3 obecnie jest 20 minut na joining game, w ogole nie laczy albo wyrzuca z gry a jak juz dołączy to cale 10 minut grania i ponowne 15-20 czekania :D zenada
Dostalem gre jeden dzien przed permiera - mialem preorder - na ps3 i gram w multi - nie mialem zadnych wiekszych problemow jakich nie mialem np. z Halo:R - mecze mi sie lacza w kilka (doslownie) kilka sek - na Halo:R potrafi mi szukac duzo dluzej. Generlanie jakos malo mialem problemow z ta gra - poza respawnami zaraz przed wrogiem.
Spoko gra - ale to Wager Matches dla mnie sa tym co mnie zauroczylo - szczegolnie One in The Chamber mnie wkreca na maksa.
stivmajster - ale pierniczysz... serio - stacza sie ? bo perki sa mniej wazne ? imho BlackOps mniej polega na masterowaniu jaki perk wybrac a bardziej na skillu. MW2 to byla porazka - przy dobrym zestawie perkow koles byl jak "Spartan" i bardziej by pasowal do Halo bo potrafil lykac kule, robic quick scope'y i inne durne glupoty. T zrobilo dla mnie super robote robiac lekki "krok w tyl" - sam najwiecej gram w Barebone i WagerMatches bo tam zaden perk ani killstreak cie nie obroni. To mowie ogolnie po ok. 2-2.5h grania co noc wiec nie az tak duzo, ale jednak troche.
Jeśli chodzi o tryb Multi to nic nowego względem MW 2, odgrzewany kotlet jak się patrzy.
Pędzący grom na NUKETOWNIE się zrzuca wzdłuż mapy :P Wtedy zabija praktycznie całą drużynę wroga :D
Pokażcie misje z zombie
słabe gramy del Krzysiek robi lepsze
ta ta modern warfare jest szybsze.Przynudzasz del
ee no na X chodzi ładnie , szkoda ze wersja na PC została trochę olana... np:
połączyć się z jakimkolwiek serwerem graniczyło z cudem w dzień premiery
lagi, warpy , tragiczne spadki FPS na nie których serwerach
przy grze z botami czy w SP , miałem około 70-90 fps (full detale , bez AA i syn..) w multi (pierwsze dni 35-15) po patchu który pokazał się po około 3 dniach 50-30( na mniejszej rozdziałce bez cieni , sladów pocisków i med grafice) + warpy które przy bliskim starciu z wrogiem kończyły się przeważnie zgonem...
killcam- to też niezła parodia , widać jak podchodzimy do wroga.... celujemy.... i zaczynają się przycinki ze nie wiadomo ocb po czym wróg odlatuje w kosmos ( często tak jest ) lub lata jak ścierka do podłogi :D
jest jeszcze wiele jeszcze takich dziwnych... ale szkoda pisać... pozdrawiam
aa jeszcze chciałem dodać o czymś bardzo ważnym a edytować posta nie mogę :(
przeważnie gram z kolegami w S&D i jeżeli wejdę na serwer i koledzy po mnie też tam się pojawią ( nie zawsze to działa , wywala błędy lub po prostu guzik połącz nie działa ) nie JESTEŚMY w jednym Team , tylko losowo nas wzuci np 3 w jeden team , 2 w drugi , to jest głupota którą pojąc nie mogę ,
w takim trybie jak S&D siedząc na ts , aż się prosi np żeby np podpowiedzieć :D w NW 2 nie było takiej głupoty...
i jeszcze jedna rzecz PING , jestem Polakiem , mieszkam w Polsce , mam neta 5mb na światłowodowym łączu , i mam 150 ping do polskich serwerów... do niemieckich , brytyjskich , fracuskich mam 30-40.
To tyle , pewnie wiele ludzi oburzy się na taką nie codzienną wypowiedz ale jest to jeden z większych portali z gramy w naszym kraju i mam nadzieje że ktoś poruszy temat gdzieś wyżej...
fajne musze to miec
Dla czego znowu xbox!!! Pokażcie CoD'a na PC!!!
I tak ci nie pójdzie dziecko drogie. Zapomnij.
no fajny multik i singleplayer, a teraz pokażcie zombies :D
Proszę pokaż tryb zombie :)
Mój kolega ma Black Ops na PC i mówi że można wstać z tego krzesła i za nami jest laptop, możesz to pokazać ???
gra wymiata , multi cholernie wciąga :)
A co Combat Training??
wkoncu muliti
Na boxie tez nie umią...
fajne ale gdzie czołgi i jeepy
Fajne gramy, Black Ops prezentuje się tutaj tak samo jak na PC z tym że widać, że lepiej w takie gry jest grać na kompie ;)
dajcie gramy z PC!!!
Na Gramy! z Goldeneye 007 nie ma co liczyć? Gra ma świetny tryb Multi.
Chcemy zombie moda!!
No muszę przyznać, że ta gra im wyszła świetnie, a w szczególności ten cały rozwój postaci.
ni mnie się podoba dajcie jeszcze zombie :P
Kolejny Must Have, ale martwi mnie jedna rzecz. Chciałbym wiedzieć czy MP szybko się nudzi, bo to jest ważne..
Skoro jest po polsku powinno być "Wielu Graczy" ^^
Bardzo fajne, może ze względu właśnie na ten multi to kupie ;]
Wygląda naprawdę świetnie ;) Dużo możliwości rozwoju, trochę tych mapów, typów rozgrywki. Naprawdę gra.
Jak to CoD wygląda efektownie i gra się w nią zarąbiście.Gra według mnie najlepsza jaka dotychczas wyszła w tym roku...
Po tym filmiku zdecydowałem się na zakup Black Ops'a na PC jeśli ktoś ma ochotę zagrać w multi pisać na steam nick prexon95 pozdro
pokażcie misje z zombi :)
nie macie wrażenia że troszke za dużo tych wszystkich opcji?
gdzie lock and load ?
co do perków to jak wbijesz te zadania to żeby ulepszyc na pro trzeba dać 3000 punktów COD ale miałeś prawo nie wiedzieć bo nieługo grałeś
a powiedzcie mi czy można wyłączyć auto aim na konsolach?Bo to jest straszne ułatwienie!!
Coś nie wypaliło z dzwiękiem broń automatyczna popierduje jak dziecinne zabawki a grafika jak w kreskówkach uwagi dotyczą gry w sieci wolę MOHA.
Ja niestety nie posiadam live w x-ie i nie moge grać przez neta:(Ale kompanie dla pojedyńczego gracza przeszedłem i mogę powiedzieć tylko jedno-polecam bo naprawdę warto zagrać,nawet na chwilkę.