Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Rynek anime w ostatnich latach przeszedł drastyczne zmiany. Od pieniędzy zagranicznych serwisów streamingowych może zależeć przyszłość projektu

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
18.09.2026 11:21
Wronski
1
odpowiedz
Wronski
43
Senator

Jak ma sie duzo kasy to mozna wszystko.
Np. w planach jest stworzenie 2 odcinkowego OVA na podstawie dojinshi "Otonari no nie" animowanego przez Studio T-Rex.
Takze tego...

18.09.2026 11:32
2
1
odpowiedz
1 odpowiedź
SkyOnFire
26
Konsul

Może właśnie przez popularność na zachodzie zrobili już wbrew wszelkiej logice 6 sezon Rent a Girlfriend, gdzie już pierwszy jest przez poziom cringu ciężki do skończenia a fabularnie między tymi sezonami nie ma wielkiego postępu ale ktoś to musi lubić

18.09.2026 11:41
Mangas
2.1
odpowiedz
Mangas
9
Pretorianin

SkyOnFire Nie inaczej, ja wysiadłem po drugim sezonie. Już nie mogłem na to patrzeć. Nie mieści mi się w głowie, że to coś pozbawione logiki i fabuły jako takiej, można ciągnąć tak długo.

18.09.2026 11:46
Mangas
3
odpowiedz
Mangas
9
Pretorianin

Tak działa świat. Nie da się ukryć, że dzięki wsparciu inwestorów z zachodu firmy produkujące anime mają większy budżet i nie rzadko nie tylko ratują dany projekt, ale także samo studio, a co za tym idzie pracujące tam osoby, bo o nędznych zarobkach w tej branży i wiecznych kłopotach studiów (nawet jeśli projekt jest hitem - bo lwią część kasy pożerają tzw. "komitety produkcyjne") napisano już chyba wszystko.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl