Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: RPG Władca Pierścieni: Wojna na Północy skazano na walkę z gigantem, której nie mogło wygrać. „Nie posłuchano mnie”, rozpacza weteran po powrocie gry zza grobu

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
14.08.2026 19:40
Silas1415
1
2
odpowiedz
Silas1415
34
Konsul

W tym kontekście, że nie wychodzi teraz nic większego, co przysłoniłoby to wydanie, to można tak na to patrzeć... ale przy tym jak skromny jest to remaster i na ile go przy tym wycenili, to trudno na to patrzeć jak na dobrą premierę.

14.08.2026 22:04
2
odpowiedz
SylwesterZ
84
Konsul

Najwyraźniej obracam się w innych kręgach, niż redaktor, bo wszędzie dominują opinie, że ta gra jest typowym skokiem na kasę z niepoprawionymi błędami oryginału, ale za to całkiem za darmo dodano nowe.

post wyedytowany przez SylwesterZ 2026-08-14 22:04:57
15.08.2026 09:50
Legardus
3
odpowiedz
2 odpowiedzi
Legardus
23
Chorąży

Co to za głupoty xD A kogo to obchodzi kiedy wychodzi gra i w sąsiedztwie jakich innych gier? Chyba tylko śmiesznych recenzentów i jakichś oszołomów skaczących z gierki na gierkę. Nie grałem na premierę ani w Skyrimia ani w wojnę na północy, zagrałem w oba wtedy kiedy miałem ochotę, kompletnie mi to lata kiedy te gry wychodzą, tak czy inaczej giną w morzu innych gier.

15.08.2026 15:49
3.1
1
odpowiedz
Imrahil8888
120
Generał

Legardus To jesteś w mniejszości. Statystyki nie kłamią.

15.08.2026 17:54
Dosq
3.2
1
odpowiedz
Dosq
179
Legend

Legardus Co to za głupoty xD A kogo to obchodzi kiedy wychodzi gra i w sąsiedztwie jakich innych gier?

Mhm dlatego Titanfall 2, który został wydany pomiędzy CoDem, a BFem okazał się gigantycznym flopem finansowym i markę pogrzebano. Ma to gigantyczne znaczenie kiedy i w jakim towarzystwie dana gra zadebiutuje, a to, że ty sobie tam ogrywasz kiedy chcesz nikogo nie interesuje. Statystyki nie kłamią.

16.08.2026 10:09
Jaq87
4
odpowiedz
Jaq87
55
Centurion

Trochę może mieć to znaczeniu, ale jednak trzeba brać pod uwagę, że LOTR to bardzo silna marka. Do tego jednak te gry były inne: Skyrim to był otwarty sandbox z single player, który niespecjalnie stawiał na rozbudowaną fabułę, dialogi tylko na eksplorację, crafting, perki. Natomiast Wojna na północy to niemal liniowy coop, w którym jest dużo cut scenek i ma bardziej "filmowy" charakter.

Po prostu gra się nie wstrzeliła, zdarza się. Do tego na dzisiejsze standardy nie za wiele oferuje: przejdzie się kampanię i w zasadzie koniec grania, można po X latach do niej wrócić. Przez 15 lat wyszły coopy, które pokazały że obok głównej kampanii są jeszcze inne tryby multi albo np że po przejściu jest np jeszcze z 10 różnych misji gdzie są różne trofea itd. Takim coopem jest choćby Vermintide.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl