Osobiscie życzę każdemu graczowi aby akurat ta premiera była katastrofą ;)
Zwyczajnie to ostatni moment na opamiętanie się tego szemranego growego korpo biznesu...
Obecnie te granice dojenia są przesuwane coraz dalej i dalej...
I byłoby dobrze gdyby jednak flagowy produkt "nie dowieźli"...
Ale trzeba mieć gładki mózg, żeby robić preordery cyfry gry, której nawet jeszcze nie pokazali. 🤦
Kolejna sprawa z tą szmirą, WokeStar wycenił podstawową wersję gry w Indiach na 63 dolary. XD
Wersja ultimate srate tate to 79 dolarów.
Mało?
Na Ukrainie cena podstawki 294 zł.
A wersja g.wno warta 360 zł.
XD
Łyso co?
Nie dziwię się, że dali taką cenę, skoro i tak gra się wyśmienicie sprzedaje, kto by nie skorzystał?
Ale trzeba mieć gładki mózg, żeby robić preordery cyfry gry, której nawet jeszcze nie pokazali. 🤦
Osobiscie życzę każdemu graczowi aby akurat ta premiera była katastrofą ;)
Zwyczajnie to ostatni moment na opamiętanie się tego szemranego growego korpo biznesu...
Obecnie te granice dojenia są przesuwane coraz dalej i dalej...
I byłoby dobrze gdyby jednak flagowy produkt "nie dowieźli"...
Pytanie, jakie to będą standardy, bo narazie to kot w worku i to powinno się przede wszystkim podnosić...
30 klatek na konsolach jest wielce prawdopodobne... Jakość fabuły też nie wiadomo, czy będzie dowozić....
Można uwierzyć, że symulacja świata będzie dobra, bo to ciężko byłoby spierniczyć przy takim budżecie i czasie produkcji.
Pożyjemy zobaczymy, ale nie ma sensu tego preorderować...
Ja tam preordera kupię bo to jedyna gra i studio, któremu zaufam i wiem, że i tak będę miał frajdę. Z racji, że nic nie zmienia preorder dzisiaj a w listopadzie to nie mam potrzeby już kupować. A może jakaś kolekcjonerska wersja będzie zaprezentowana do tego czasu to chętnie kupię, ale tylko jeśli nie będzie jakiejś przestarzałej płyty w środku a jedynie kod do pobrania.
Kolejna sprawa z tą szmirą, WokeStar wycenił podstawową wersję gry w Indiach na 63 dolary. XD
Wersja ultimate srate tate to 79 dolarów.
Mało?
Na Ukrainie cena podstawki 294 zł.
A wersja g.wno warta 360 zł.
XD
Łyso co?
To właśnie dla mnie największa zagadka czy nie poddadzą się lewackiej ideologii, która dawno zalała kino i gej-ming - póki co R* jako jeden z nielicznych miał na to wywalone więc wskaż mi parówo jedną grę od nich, której byś dokleił woke albo lewactwo. No czysty dureń z ciebie.
Właśnie R* zawsze drwił z głupoty, skrajności, ludzkich przywar i aktualnej sytuacji na świecie, polityce - zawsze w prześmiewczy sposób poprzez czarny humor. Ostatnie ich gry to tylko GTA i RDR
- więc gdzie tam woke pajacu?
RDR to hołd dla wolności, męskości i z pięknie pokazaną Ameryką zarówno z historii jak i wyobrażeń z całym jej brudem i tragediami
- gdzie tam woke pytam ponownie?
Wielki przeciwnik lewactwa (co popieram), ale pewnie taki co czeka aż sobie pogra Wiedźminininą bo granie dużym czarnym samurajem w feudalnej Japonii albo samurajczyniami tudzież szóstą płcią w Baldurze.
Wytrzyj mleko pod nosem zanim się wypowiesz bo albo jesteś nieogarniętym szczeniakiem albo słabo rozwiniętym umysłowo już dorosłym, otumanionym chłopem.
Weźcie się za pracę życie niż czekanie na GTA nowsze? Dzieci są ważniejsze lol i małżeństwo loool tragedia co ludzie teraz przechodzą przez gry
Czyli jesteś incelem, ok.
Rany... te zwiastuny do GTA mają wiekszą kampanię marketingową niż co niektóre gry...
Pamiętacie jeszcze, że trailer to po prostu bardziej rozbudowana reklama?
Tak mało już gram w gry bo mnie przestały bawić tak jak kiedyś, ale wszystko od Rockstara przyjmę bo zawsze miałem największa frajdę w ich grach - niech sobie nawet kosztuje 500 czy 600 zł :)
Coś mi się wydaję że kolejny trailer będzie wtedy kiedy gra będzie praktycznie gotowa (bardziej w stylu Release Trailer) a gameplaye będą od graczy którzy w jakiś sposób ominą zabezpieczenia przy wstępnym pobieraniu i R* czy bardziej Take-Two zaczną masowo usuwać.