Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Reżyser The Blood of Dawnwalker dziwi się prośbie fanów, ale i tak ją spełni

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
23.09.2026 20:05
1
3
odpowiedz
Kostrzu
16
Centurion

Powiem, że trochę go rozumiem. Wychowany na czasach gdzie 30fps to nawet nie był standard na PS1/PS2 i PC, gdzie grało się w płynnych 20fps. I żeby nie było, nie że kiedyś to kurła było, mamy mocniejsze sprzęty i rozumiem, że chcemy wyciskać ile się da. Pretensje mozna miec o brak stabilności i o to ze na dobrym sprzęcie bez DLSS ciężko o stabilne 60fps. To tak to rozumiem, ale klatki powyżej troche to mam wrażenie przerost formy nad treść w grach nie kompetetywnych czy nastawionych na zręczność.

Osobiście cieszę się, że jestem graczem do 60fps. Nie widzę różnicy powyżej tych 60fps i tak też blokuje. Sprzęt starcza na dłużej, mniej się męczy, ale opcja wybory zawsze na plus. Chociaż nie wiem co on tam ma na myśli mówić, że dojdzie taka opcja. Po prostu zoptymalizują grę?

23.09.2026 20:20
1.1
odpowiedz
Zdyszany Mleczarz
36
Centurion

Kostrzu Dzieciakom od CSa wali się w głowach, bo ich monitory 240Hz za większe pieniądze nie pokazują tego co mogłyby i zaczyna się dyskomfort psychiczny (bo wzrokowy na pewno nie).

post wyedytowany przez Zdyszany Mleczarz 2026-09-23 20:26:37
Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl