Komentarze do recenzji: Recenzja Super Mario Bros. Wonder Nintendo Switch 2 Edition. Mario wciąż potrafi zachwycać świeżymi pomysłami

Forum Gry Zręcznościowe
Dodaj komentarz
25.03.2026 13:45
VoidCosmonaut
1
odpowiedz
VoidCosmonaut
6
Pretorianin

Mój 7-letni siostrzeniec pewnie oszalałby na punkcie tej gry.

25.03.2026 13:51
Artur676
2
2
odpowiedz
Artur676
64
Generał

Mario to moja ulubiona seria gier. Dobrze, że powstają jeszcze gry robione z pasji, a nie z chciwości. Dlatego zawsze dla mnie Nintendo będzie przed $ony i M$.

post wyedytowany przez Artur676 2026-03-25 13:56:56
25.03.2026 18:51
3
1
odpowiedz
gamechanger
35
Centurion

Super, jest polski to pewnie się skuszę, bo Mario to za dzieciaka było grane.

26.03.2026 09:03
4
1
odpowiedz
Bohemiarz
1
Junior

Nie wiem czy to AI tak zmienia te teksty czy ja już jestem za stary, ale czasami nie rozumiem co tu jest napisane. Pierwszy przykład: "Najnowsza edycja gry wydana wyłącznie na Switchu 2 – choć zawiera szereg nowości także dla osób grających w pojedynkę" ?

26.03.2026 09:24
adam11$13
5
odpowiedz
3 odpowiedzi
adam11$13
141
EDGElord

Nie wiem jak wersja na S2, ale oryginał wraz Odyssey to moje ulubione Mariany. Absolutnie fantastyczne gry i szkoda, że na razie na horyzoncie nie widać jakichkolwiek kontynuacji, a jedynie odgrzewane kotlety. Nie dziwię się, że Switch 2 sprzedaje się gorzej niż zakładano bo po prostu ciągle brakuje na nim tych magicznych gier od Nintendo (jedna Bonanza gwiazdki nie czyni... czy jakoś tak).

26.03.2026 22:49
WolfDale
5.1
odpowiedz
WolfDale
97
~sv_cheats 1

Najbardziej boli brak jakiejkolwiek zapowiedzi nowego Mariana w 3D, bo to przeważnie były gry co sprzedawały konsole. WiiU nie miało Mariana, dlatego przegrało.

27.03.2026 16:49
Kobold
5.2
odpowiedz
Kobold
28
Chorąży

WolfDale WiiU miało super fajnego Mariana w 2d -> SuperMarioBrosU - tego z tymi latającymi wiewiórkami. Potem jakiś dodatek/dlc z Luigim wyszedł. A poza tym na WiiU mieliśmy także SuperMario3DWorld (to z tymi kotami). Także jakby nie patrzeć na WiiU było naprawdę dużo super fajnych gierek nie uważam, że konsolka w jakikolwiek sposób przegrała jeśli chodzi o gry. Breath of the Wild także przypominam zadebiutowało na WiiU. Problemem konsolki według mnie był ogólnie design i praktyczność, a nie same gry bo te sa naprawdę z najwyższej półki. Wystarczy ograć na emulatorze by się przekonać jak ktoś nie chce wtapiać w kolejny gadżet/konsolę.

27.03.2026 22:09
WolfDale
5.3
odpowiedz
WolfDale
97
~sv_cheats 1

WiiU miało dużo fajnych gier, ale pełnoprawnego Mariana 3D pokroju Odyssey nie miało. Znam doskonale tytuły które wymieniłeś, bo miałem z nimi przyjemność na WiiU, a potem również na Switchu które posiadam w swojej bibliotece.

Forum Forum Gry Zręcznościowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl