Komentarze do recenzji: Recenzja Crimson Desert. Ogrom możliwości, który może być testem cierpliwości

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
22.03.2026 15:03
1
Beradhax
0
Junior

Rzodkievv ta gra to klasyczny skok na kasę...

22.03.2026 17:32
KymJonEst
😍
75
odpowiedz
2 odpowiedzi
KymJonEst
10
Chorąży

Nie, no fajnie jest. Wędrowna Najemniczka ma mordę chłopa i tak dalej i tak po kolei...... Dobrze że się wstrzymałem z zakupem, skoro na GOL jest więcej minusów niż plusów to już jest to dobry wys..w. Chyba że są to plusy ujemne a minusy są dodatnie.

22.03.2026 17:57
75.1
NightGeisha
8
Generał
Image

Faktycznie, mogłaby wyglądać dużo lepiej. Przynajmniej tak jak postacie żeńskie z Black Desert. Dlatego właśnie najbardziej boli mnie nie tłumaczenie NMT (i tak będę grać w wersje angielską) czy wykorzystanie obrazków generowanych przez ai czy nawet sterowanie, na które narzekają grający w ten tytuł na PC. Największym błędem jest brak możliwości samodzielnego stworzenia prowadzonej postaci.

Inni też zwrócili uwagę na „męski” wygląd żeńskiego protagonisty w CD (nie wiem więc po co wykorzystali tę samą modelkę, która posłużyła do zobrazowania Evy ze Stellar Blade, chyba tylko z przyczyn marketingowych) :
https://www.reddit.com/r/KotakuInAction/comments/1r32gez/crimson_desert_female_character_upper_image_today/

post wyedytowany przez NightGeisha 2026-03-22 17:58:09
22.03.2026 18:20
Bukary
😜
75.2
Bukary
245
Legend

czy nawet sterowanie, na które narzekają grający w ten tytuł na PC

Jak będziesz musiał ciągle naciskać (do usranej śmierci) SHIFT (albo jakiś inny przycisk na padzie), żeby w ogóle jechać szybciej koniem, to zmienisz zdanie.

post wyedytowany przez Bukary 2026-03-22 18:21:07
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl