Komentarze do wiadomości: Radykalna zmiana w The Sims. EA zrywa z 25-letnią tradycją, aby otworzyć się na doświadczenia społecznościowe, ale nie rezygnuje z The Sims 4

Forum Gry Symulacyjne
Dodaj komentarz
10.01.2026 13:50
K I R O S H I
1
1
odpowiedz
K I R O S H I
49
Pretorianin

na chui te mobilki które zdychają po paru miesiącach/latach?

10.01.2026 13:58
2
1
odpowiedz
katai-iwa
63
Legend

Czyżby już Araby zaczęli swoje zmiany wprowadzać?

10.01.2026 21:44
Shadoukira
3
odpowiedz
Shadoukira
115
Chill Slayer

Oho, chyba zapowiada się This sims 4 remaster, bo nie wiem co innego mogłoby przynieść ewolucje do tej gry... na pewno nie kolejne badziewne DLC czy jakaś tam aktualizacja, która nie wiele zmienia, a tylko więcej psuje...

Naprawdę jeśli twórcy simsów chcą jakkolwiek zabłysnąć to powinni już zostawić tego trupa jakim jest The Sims 4 i zrobić nowy porządny produkt, który nie jest nastawiony na granie online ani nie jest grą mobilną. Szczerze to nie wiem czemu z uporem maniaka tak trzymają się tych sims 4, przecież ta gra jest najsłabsza z całej serii... jestem pewien, że gdyby EA zapowiedziało Sims 5, to ludzie rzucili by się na to ze swoimi pieniędzmi (o ile oczywiście gra byłaby dobrze zrobiona).

Forum Forum Gry Symulacyjne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl