Komentarze do wiadomości: PS Plus na kwiecień 2026: Sony oficjalnie ujawniło 3 gry. Przecieki popsuły prawie całą zabawę

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
01.04.2026 20:19
DarthMadara
1
odpowiedz
DarthMadara
3
Pretorianin

Bieda biedusia, lipa :(

01.04.2026 22:40
1.1
odpowiedz
Odiummm
1
Junior

DarthMadara a czego się tu po $ony spodziewać?

01.04.2026 23:17
Ognisty Cieniostwór
1.2
odpowiedz
Ognisty Cieniostwór
59
Senator

Lipa tym bardziej, że jak ktoś miał plusa parę miesięcy temu, to mógł kupić tą trylogię Tomb Raidera za mniej niż 30 zł.

Nie wiem, jak oni chcą taką lipną ofertą przyciągnąć nowych abonentów, albo tych, co mieli i zrezygnowali z plusa. W droższych wersjach też niewiele się dzieje, a ceny są coraz wyższe. Teraz już nawet na promkach nie opłaca się kupować plusa.

02.04.2026 23:17
DarthMadara
1.3
odpowiedz
DarthMadara
3
Pretorianin

Odiummm szczerze mówiąc zawsze jest ta cienka nadzieja że może wreszcie coś dadzą co mnie interesuje, ale gdzie tam xD No cóż może kiedy indziej xD

02.04.2026 23:20
DarthMadara
1.4
odpowiedz
DarthMadara
3
Pretorianin

Ognisty Cieniostwór $ony dopiero co robiło promocję na PS Plus - niebiescy się cieszyli... tylko szkoda że zachowują się jakby urodzili się wczoraj, i nie wiedzą że $ony jest tak pazerne, że przez pół roku będą teraz "odrabiać straty z promocji" i będą rozdawać syf wart max. 30 zł. No ale ludziom nie wytłumaczysz. A ja czekam na dobre gry, bo dziady z $ony uniemożliwili kopiowanie save'ów z gier PS5 na pendrive, a nie chce mi się trzeci raz przechodzić pewnej gry która ma 3 zakończenia xD

02.04.2026 06:56
Gimemoa
2
odpowiedz
Gimemoa
18
Pretorianin

Te Tomb Raidery to nice. W końcu ogram :D

A dla osób które nie grały, a lubią gatunek to widzę jest Lords of the Fallen. Kurde, jedna z lepszych gier gatunku, bije nawet Dark Soulsy.

03.04.2026 10:28
3
odpowiedz
Gość z gór
20
Legionista

Czyli śmieci znowu ??

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl