Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: „Przynoszę bardzo przykre wieści”. Prawie wszyscy twórcy serii Hyper Light zostali zwolnieni

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
17.09.2026 10:22
Bociek69
1
odpowiedz
Bociek69
66
Byle do Wiosny

w tym pomoc w znalezieniu nowej pracy

Tak? Prezesik bedzie chodzil do posredniaka i szukal pracy dla kazdego z osobna?

Czy tez ta "pomoc" zakonczy sie na zmieszczeniu posta na twiterze?

post wyedytowany przez Bociek69 2026-09-17 10:23:42
17.09.2026 10:28
CyxVonTrix
2
1
odpowiedz
CyxVonTrix
1
Centurion

Hyper light drifter byl swietny, bylo zrobic normalny sequel, a nie sie pchac w jakiegos rogala 3D. Zobaczylem jak wyglada Breaker i od razu zrezygnowalem z zakupu, pewnie fanow jedynki ktorzy jak ja olali dwojke bylo wiecej.
No a kiepski stan techniczny tez dolozyl swoją cegielke do tego faila.

17.09.2026 10:41
3
odpowiedz
szlekjacob
18
Chorąży

Niestety tak to jest miec wydawce. Wiadomo, nie kazdy ma na to kapital, by stworzyc gre za swoje, ale jesli sie tak da, to to jest lepsza droga. Potem cie nikt nie zwolni, a caly zysk jest twoj.

17.09.2026 11:15
MrPawlo112
4
odpowiedz
1 odpowiedź
MrPawlo112
70
Pretorianin

Wincyj gier, rynek wytrzyma. Nie słyszałem nigdy o niej, pewnie dlatego że mam wyłączony angielski język i propozycje na Steam, wspieram głównie tych producentów którzy mają pojęcie że Polska leży w Unii Europejskiej.

17.09.2026 11:23
4.1
odpowiedz
BiałyDzik
43
Pretorianin

MrPawlo112 To gra indie, całkiem drifter to bardzo responsywna gra i nie wymaga spolszczenia, bo nie ma tam czego polonizować. Jak widzę ból dupy "nie ruszę bo nie po polsku" to mogę czuć tylko litość.

17.09.2026 11:22
Wronski
5
odpowiedz
Wronski
43
Senator

No coz, czyli zostaje wrocic do pracy w McDonaldzie XD

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl