Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Przez lata nękał ich ten sam „żart”. Sean Murray wspomina moment, w którym No Man’s Sky wreszcie wyszło na prostą

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
17.08.2026 09:55
Ohydny Czerwonodupny Pirat
1
odpowiedz
Ohydny Czerwonodupny Pirat
94
Gracz raczej autystyczny
MAX

Oni zrobili ogromny błąd nie wydając tej gry we Wczesnym Dostępie - oceny na premierę byłyby pewnie wyższe, a NMS mógłby tam dojrzewać przez kilka lat

A Murray przynajmniej "odkupił swoje winy" w przeciwieństwie do Piotrusia "Kłamczuszka" Molyneaux

17.08.2026 12:50
Dzienciou
1.1
odpowiedz
Dzienciou
184
Generał

Ohydny Czerwonodupny Pirat Jak to wydawali to chyba jeszcze wsteny dostęp nie był tak rozpastwiony ja teraz. Gdyby wydawali ją teraz to i za takie same pieniądze mogliby dać z 1/2 zawartości co była na premierę, dać roadmapę na 2 lata w przód (nie muszą się jej trzymać), mieliby coverage na portalach branżowych (bo o wydanych tyutłach pisze się sporo mniej niż o tych co nadchodzą) i jeszcze wszyscy by klaskali.

17.08.2026 10:35
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Gracz=OneX
38
Chorąży

Odetchne z ulgą że spełniły się moje oczekiwania do gier astronomiczno / kosmicznych . 10 lat temu miałem no mens sky na ps4 . może nie zachwycał graficznie ale przyciągneły mnie proceduralnie generowane światy rachunkiem prawdopodobieństwa . wspomne że 10 lat będzie liczył mój elite dangerous horizonts . obie te gry odgrywam na XSX . obie te gry pokazują swój potencjał algorytmów matematycznych . no i ten dziśejsza moc konsol 14 tera-flopów nie idzie w próżnię kosmiczną . po cichu powiem że nie ma na konsoli x4 fundation co że bym chciał żeby był.....

17.08.2026 13:04
Ergo
2.1
odpowiedz
Ergo
108
Senator

Gracz=OneX

Oj ostatnio naszła mnie ochota na jakąś grę freelancerlike. Wróciłem do Elite Dangerous, ale wszystko zapomniałem i to mnie trochę zniechęciło do gry. Potem pobrałem NMS, świetna gra, ale jednak to nie jest to. Sprawdziłem również Starpoint gemini 2 na konsolę, niby spoko, ale trochę trąci "myszką".

No i tak się właśnie zastanawiałem nad tym, że byłoby zaebiscie gdyby takie X4 foundation wyszło na konsolę. A brakuje takich gier na tych platformach.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl