Ja tam nie widzę żadnej wielkiej obietnicy. Wszystko co tam powiedział to jest przecież jakiś jeden wielki strumień świadomości bez żadnej treści. Nic to zupełnie nie znaczy, wszystko można pod to podciągnąć, no zero konkretów. W ogóle nie rozumiem po co takie eventy są organizowane, przecież to totalne marnowanie czasu ludzi, którzy to oglądają. Na końcu takiego wystąpienia wiesz dokładnie tyle samo ile wiedziałeś na początku, albo i jeszcze mniej. Nawet PRowo nie ma to żadnego sensu, bo każdy normalny człowiek przecież widzi, że to jakiś zwykły korpobełkot. Kolejna działanie, które zamiast pomagać marce xboxa jedynie mu szkodzi.
„Przyszłość Xboxa zaczyna się teraz”
Ta... chyba jego koniec XD
„Przyszłość Xboxa zaczyna się teraz”
Ta... chyba jego koniec XD
Dam sobie rękę uciąć, że to koniec. Subskrypcja będzie za droga. Ludzie, którzy potrafili coś tworzyć wykupieni i zwolnieni. Do tego generyczne gry AI i przez to, że ludzie kupują np. tą samą Forzę Horizon od kilku edycji bez zmian. Na horyzoncie jeszcze woke Fable. Naprawdę FUTURE.
Fable jest woke bo można sterować kobietą ? XD nieważne, że można wybrać faceta, kolejny urażony facecik??
GreddFire znowu walczy z wyimaginowanym wrogiem? FAble "woke"? Jedna z najbardziej progresywnych serii ever od zawsze?
Czlowieku wejdz wyjdz na dwor i przestan ogladac kiszakow. Serio.
Który to już raz ogłaszają, że teraz, tym razem na 100%, w pełni, całym serduchem i w ogóle wchodzimy w gaming? Ja już straciłem rachubę.
Nie wiem, mam jakąś awersję do pana Nadelli. Cokolwiek powie od razu uznaję to za kłamstwo. Mam wrażenie, że to jakiś kanciarz, enshitification manager, który sam nic nie jest w stanie stworzyć i jedynie jedzie na opinii / produkcie stworzonym przez swoich poprzedników i stara się wycisnąć ile się da zanim to wszystko padnie
Ja tam nie widzę żadnej wielkiej obietnicy. Wszystko co tam powiedział to jest przecież jakiś jeden wielki strumień świadomości bez żadnej treści. Nic to zupełnie nie znaczy, wszystko można pod to podciągnąć, no zero konkretów. W ogóle nie rozumiem po co takie eventy są organizowane, przecież to totalne marnowanie czasu ludzi, którzy to oglądają. Na końcu takiego wystąpienia wiesz dokładnie tyle samo ile wiedziałeś na początku, albo i jeszcze mniej. Nawet PRowo nie ma to żadnego sensu, bo każdy normalny człowiek przecież widzi, że to jakiś zwykły korpobełkot. Kolejna działanie, które zamiast pomagać marce xboxa jedynie mu szkodzi.
Tak samo istnieje wiele osób, które chętnie uwierzą np. sprzedawczykom jak ci polecą im jakiś laptop szajs za sporą cenę. Zresztą nie tylko, takich sytuacji jest bardzo dużo. A już na pewno przykładowo polityka, to najlepszy przykład jak ludzie dają się manipulować i tego jak politycy gadają bzdury w celach manipulacji wyborcami. Także niestety gadają, tak że tylko marnują czas, ale ostatecznie jednak to przynosi im zyski, a także podbudowują pr. Także będą tak gadać, bo to przynosi im zyski. A nawet to samo jest z wieloma artykułami umieszczonymi w necie, no wiesz, takie przecież wszechobecne lanie wody, czyli masa nieistotnych szczegółów i niewielka ilość szczegółów dotyczących tematu z tytułu.
Microsoft ma pieniądze na takie zabawy, Xbox to jest dla nich hobby, dopóki akcjonariusze się nie wściekną to mogą kolejny raz próbować, nie ma problemu.
Hmmm... ohhh M. i ich konsola się kończy. Cóż przykra sprawa. Zieloni mieli na swoim klocku tylko kilka gier które mnie interesują ale od tego mam emulatory i romy tak więc nara. Na osłodę można dorzucić, że PlayStation też pewnie nie pożyje zbyt długo.
No i co z tego że jest w bluzie Xsa ? pffff nie macie już o co robić gówno burzy ?
Xbox istniał na długo zanim prezes hindusoftu nauczył się angielskiego i przestał się kąpać w Gangesie
Via Tenor
Steve Balmer powinien wrócić, on uratował kiedyś X360 więc ma szansę znów uratować markę. Kiedyś przynajmniej prawdziwe nerdy rządziły Microsoftem, a teraz szkoda gadać.