„Przyszłość Xboxa zaczyna się teraz”
Ta... chyba jego koniec XD
Dam sobie rękę uciąć, że to koniec. Subskrypcja będzie za droga. Ludzie, którzy potrafili coś tworzyć wykupieni i zwolnieni. Do tego generyczne gry AI i przez to, że ludzie kupują np. tą samą Forzę Horizon od kilku edycji bez zmian. Na horyzoncie jeszcze woke Fable. Naprawdę FUTURE.
Który to już raz ogłaszają, że teraz, tym razem na 100%, w pełni, całym serduchem i w ogóle wchodzimy w gaming? Ja już straciłem rachubę.
Nie wiem, mam jakąś awersję do pana Nadelli. Cokolwiek powie od razu uznaję to za kłamstwo. Mam wrażenie, że to jakiś kanciarz, enshitification manager, który sam nic nie jest w stanie stworzyć i jedynie jedzie na opinii / produkcie stworzonym przez swoich poprzedników i stara się wycisnąć ile się da zanim to wszystko padnie
Ja tam nie widzę żadnej wielkiej obietnicy. Wszystko co tam powiedział to jest przecież jakiś jeden wielki strumień świadomości bez żadnej treści. Nic to zupełnie nie znaczy, wszystko można pod to podciągnąć, no zero konkretów. W ogóle nie rozumiem po co takie eventy są organizowane, przecież to totalne marnowanie czasu ludzi, którzy to oglądają. Na końcu takiego wystąpienia wiesz dokładnie tyle samo ile wiedziałeś na początku, albo i jeszcze mniej. Nawet PRowo nie ma to żadnego sensu, bo każdy normalny człowiek przecież widzi, że to jakiś zwykły korpobełkot. Kolejna działanie, które zamiast pomagać marce xboxa jedynie mu szkodzi.