Ciekawy jestem czy ten „koreański Wiedźmin” faktycznie dowiezie taką jakość, jak na zwiastunach
Gra która miała być MMO zmieniona na singla.
Co może pójść nie tak
Pożyjemy zobaczymy, ale gra w cenie 300zł za singla przerobionego z multi. Mam mocne wątpliwości czy to wypali...
Chce się pozytywnie zaskoczyć, ale pachnie to próbą sprzedania słabej gry za dużą kasę w ładnym pudełeczku.
Bo nie można zaprzeczyć, że to graficznie może być ładna gra, mechaniki też może mieć na poziomie W3, ale w 2015 roku nie płaciło się za grę 300zł i były dużo niższe wymagania wobec mechanik... Szczególnie że W3 nadrabiał bardzo mocno historią. Mam wątpliwości czy gra przerobiona z MMO stworzona przez Twórców MMO poza względami estetycznymi może być podobna do W3. Chciałbym się miło zaskoczyć.
Studze wasz zapał odnośnie tej gry, początkowo dragon age inkwizycja miało być multi mmo, dopiero później bioware zmienił na singla i to był taki nie wypał że głowa mała
Spokojnie na torrentach będzie za darmo. Może i kosztować nawet 2000zł w sklepie. Nie ma się czym przejmować
No jest to połączenie wieśka rdr2 Hogwartu i kilku innych gier ale obawiam się że klimat gry mnie nie porwie