Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Premiera Silent Hill: Townfall. Świetny klimat i fabuła oraz znajomy zgrzyt

Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz
21.09.2026 14:04
Wronski
1
odpowiedz
Wronski
43
Senator

Pierdololo, ja nie wierze recenzentom zwlaszcza po Silent Hill f gdzie przerobili gre na jakiegos slashera i w Japoni bo czemu nie.
Sam ogram i ocenie, ale na ten moment z tego co widzialem to raczej bedzie sredni, takie 50/100.
I oczywiscie patrze pod wzgledem fabularnym bo mnie to najbardziej obchodzi, mechanika moze byc drewniana byle nie przeszkadzala w przechodzeniu gry.

21.09.2026 14:26
1.1
odpowiedz
kamix51
6
Legionista

Wronski Tylko po co wtedy grać w gry. Lepiej obejżeć film skoro gameplay jest nieważny.

21.09.2026 15:24
Wronski
1.2
odpowiedz
Wronski
43
Senator

kamix51 Jakbym chcial obejrzec film z rozgrywki to bym se puscil normalny film, w gry sie gra a nie oglada....

22.09.2026 08:55
Link
1.3
odpowiedz
Link
40
Senator

Wronski Uprzedzę, że oglądanie gameplay z YouTube nie daje Ci doznanie to samo, co granie w gry na własne siły. To nie samo.

Więc proszę nie wciągaj wnioski zbyt pochopne.

Życzę Ci miłej przygody.

22.09.2026 09:24
Wronski
1.4
1
odpowiedz
Wronski
43
Senator

Link "Uprzedzę, że oglądanie gameplay z YouTube nie daje Ci doznanie to samo, co granie w gry na własne siły."

"...w gry sie gra a nie oglada"

Przeciez to napisalem XD

22.09.2026 11:18
Link
1.5
odpowiedz
Link
40
Senator

Wronski 😂

22.09.2026 12:34
Wronski
1.6
1
odpowiedz
Wronski
43
Senator

Link 😂

21.09.2026 15:39
2
odpowiedz
Benekchlebek
41
Senator
Image

Wstawię jeszcze 50 razy screen z mojej rolki jeśli trzeba będzie, bo jest to kultowe wydarzenie a nie jakieś nudne wydarzenia polityczne, które #nikogo

21.09.2026 19:17
dzony85
3
odpowiedz
dzony85
69
Generał

Ani trochę nie przypomina to żadnego Silent Hill, tak samo jak wersja Silent Hill F co była nie okłamujmy się ale słabą grą, i widać po recenzjach że i ta cześć będzie beznadziejna...

post wyedytowany przez dzony85 2026-09-21 19:18:06
22.09.2026 18:59
LukaszKukaszTm
4
odpowiedz
LukaszKukaszTm
43
Konsul

Ja giere ogram.5 zakończeń.Robie Silent Hill 2 Remake 8 Zakończeń,Silent Hil F 5 zakończeń potem Townfalll.Nikogo nikt nie zmusza.Mnie po 6 godzinach Sillent rozkochał bardziej niż Resident Evill

24.09.2026 09:52
str
5
odpowiedz
str
131
Konsul

Silent Hill Townfall jest zdecydowanie lepszy od F, czesc nastawiona bardziej na skradanie niz na bezposredni pojedynek, trzeba obserwowac ruchy przeciwnika, chowac sie za zasłony, wychylac i wyczuc moment na przemieszczenie sie, bo walka łatwa nie jest, mozna szybko zginac od 2 ciosow jezeli nie uda sie dobrze zblokowac, dlatego ja osobiscie wole skradanie i dlatego ta czesc bardziej mi sie podoba. Pierwszy rozdział taki sobie, gra rozkreca sie dopiero od 2 a juz widziałem komentarze, ze po godzinie ludzie przestawali grac, nawet pojedynku z przeciwnikiem nie widzieli a juz oceniaja, ze w grze nic sie nie dzieje

Forum Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl