Komentarze do wiadomości: Premiera GTA 6 „przyćmi słońce w sposób niewyobrażalny dla wszystkich innych”. Twórca Helldivers 2 ma radę dla osób, które boją się hitu Rockstar Games

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
14.11.2025 17:19
rafq4
1
2
odpowiedz
rafq4
181
Shadow in the darkness

Czy jestem jedyną osobą która nie robi pod siebie z powodu premiery GTA 6? Jak czytam te informacje jak to się pół świata spuszcza nad premierą tej gry to się za głowę łapię co tam jest takiego niesamowitego. Jasne, GTA to fajne gry, ale robi się z tego normalnie wydarzenie na miarę zmartwychwstania Jezusa, zaś same gry GTA to po prostu fajne gry o gangsterce - mówiąc w skrócie - i tyle, a tak, grałem w każde GTA. Nie widziałem w swoim życiu jeszcze innego takiego hypetrainu na punkcie innej gry.

14.11.2025 17:20
DexteR_66
2
1
odpowiedz
DexteR_66
13
Generał

Premium VIP

Niech się już nie zesrają z tym GTA.

rafq4 nie, nie jesteś jedyną osobą. Obrzydzą mi tę grę całkiem przed premierą. Bardziej czekam i tak na Wiedźmina 4 i Dawnwalker, a i nawet na Of Ash and Steel.

post wyedytowany przez DexteR_66 2025-11-14 17:23:48
14.11.2025 17:27
mirko81
3
odpowiedz
mirko81
82
Slow Gaming

Przyćmi jak do tej pory. Trochę szumu i tyle

14.11.2025 17:40
MilornDiester
4
1
odpowiedz
MilornDiester
50
Generał

Gra, której największą zaletą jest to, że jest wielka i sławna.

Przestarzały gameplay i kiepska fabuła.

ALE ZA TO Z MNOSTWEM DETALI!

Najbardziej komiczne było, jak ludzie na YT wrzucali filmiki jakie to GTAV nie jest lepsze od CP77 ponieważ... można przebijać opony w autach!

Co z tego, że od strony mechaniki, fabuły czy sfery artystycznej CP77 był o tyle dalej, że nawet nie ma jak tego porównywać.

14.11.2025 18:13
5
1
odpowiedz
Darek1785
3
Centurion
Image
Wideo

"przyćmi słońce"

Dobrze powiedziane ponieważ tak się stanie ale w sposób sztuczny wiec będzie to sztuczne, medialne zaćmienie słońca, gdzie cała siatka która tworzy naczynia połączone w postaci mediów, prasy, streamerów, influencerów którzy już zacierają rączki na sztuczny hype dla wyświetleń czyli dla pieniędzy. Co zresztą już się dzieje patrząc na portale typu PPE lub GOL i zapewne zagraniczne odpowiedniki albo jak jeden zwiastun GTA VI można omawiać na YouTube przez ponad godzinę gdzie sam zwiastun trwa kilka minut.

Sam motyw muzyczny od 12:58 zjada dwa ostanie zwiastuny GTA 6

h ttps://www.youtube.com/watch?v=Nthv4xF_zHU

Natomiast Half-Life 3 spowoduje, że GTA VI już do premiery nie zrobi żadnego wrażenia żadnym materiałem przedpremierowym.

Jakimiś wirtualnymi mieszkańcami Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej mam się jarać którzy będą przeklinać w co drugi przerywniku filmowym jak ci na tym obrazku?

post wyedytowany przez Darek1785 2025-11-14 18:16:24
14.11.2025 18:31
Kwiliniosz
😒
6
odpowiedz
Kwiliniosz
77
Konsul

Ten balon jest tak napompowany, że nie wiem co się stanie gdy to ebnie. Kierując się logiką tego pana z artykułu pewnie zdmuchnie księżyc z orbity.

14.11.2025 19:32
Pafun
7
odpowiedz
1 odpowiedź
Pafun
169
Konsul

Tylko się nie zesrajcie z tym GTA. Ja tam nie jestem fanem bycia murzynem :-D

14.11.2025 20:45
AIDIDPl
7.1
AIDIDPl
190
PC-towiec

Co? Weź to rozwiń bo nie rozumiem...

14.11.2025 20:15
8
odpowiedz
hitmangamer111
0
Junior

Niech najpierw ta gra ujrzy światło dzienne, bo na razie tylko zapowiedzi i kolejne opóźnienia. Może do 2030 roku to całe GTA VI w końcu zadebiutuje. Na razie lepiej skupić się na innych produkcjach których brakować nie będzie w nadchodzącym czasie.

14.11.2025 21:13
Notanac
9
odpowiedz
Notanac
5
Chorąży

Pożyjemy, zobaczymy. Bo póki co, to jest tylko wielkie pompowanie balona. Największe w historii gier.

14.11.2025 21:35
10
odpowiedz
Bikson
2
Junior

Ogień krzepnie , blask ciemnieje.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl