Czy jestem jedyną osobą która nie robi pod siebie z powodu premiery GTA 6? Jak czytam te informacje jak to się pół świata spuszcza nad premierą tej gry to się za głowę łapię co tam jest takiego niesamowitego. Jasne, GTA to fajne gry, ale robi się z tego normalnie wydarzenie na miarę zmartwychwstania Jezusa, zaś same gry GTA to po prostu fajne gry o gangsterce - mówiąc w skrócie - i tyle, a tak, grałem w każde GTA. Nie widziałem w swoim życiu jeszcze innego takiego hypetrainu na punkcie innej gry.
Gra, której największą zaletą jest to, że jest wielka i sławna.
Przestarzały gameplay i kiepska fabuła.
ALE ZA TO Z MNOSTWEM DETALI!
Najbardziej komiczne było, jak ludzie na YT wrzucali filmiki jakie to GTAV nie jest lepsze od CP77 ponieważ... można przebijać opony w autach!
Co z tego, że od strony mechaniki, fabuły czy sfery artystycznej CP77 był o tyle dalej, że nawet nie ma jak tego porównywać.

"przyćmi słońce"
Dobrze powiedziane ponieważ tak się stanie ale w sposób sztuczny wiec będzie to sztuczne, medialne zaćmienie słońca, gdzie cała siatka która tworzy naczynia połączone w postaci mediów, prasy, streamerów, influencerów którzy już zacierają rączki na sztuczny hype dla wyświetleń czyli dla pieniędzy. Co zresztą już się dzieje patrząc na portale typu PPE lub GOL i zapewne zagraniczne odpowiedniki albo jak jeden zwiastun GTA VI można omawiać na YouTube przez ponad godzinę gdzie sam zwiastun trwa kilka minut.
Sam motyw muzyczny od 12:58 zjada dwa ostanie zwiastuny GTA 6
h ttps://www.youtube.com/watch?v=Nthv4xF_zHU
Natomiast Half-Life 3 spowoduje, że GTA VI już do premiery nie zrobi żadnego wrażenia żadnym materiałem przedpremierowym.
Jakimiś wirtualnymi mieszkańcami Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej mam się jarać którzy będą przeklinać w co drugi przerywniku filmowym jak ci na tym obrazku?
Ten balon jest tak napompowany, że nie wiem co się stanie gdy to ebnie. Kierując się logiką tego pana z artykułu pewnie zdmuchnie księżyc z orbity.
Niech najpierw ta gra ujrzy światło dzienne, bo na razie tylko zapowiedzi i kolejne opóźnienia. Może do 2030 roku to całe GTA VI w końcu zadebiutuje. Na razie lepiej skupić się na innych produkcjach których brakować nie będzie w nadchodzącym czasie.