Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Premie zamiast zwolnień. Pearl Abyss wypłaciło premie wszystkim pracownikom za sukces Crimson Desert

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
12.08.2026 14:25
1
8
odpowiedz
LoneBleidd
16
Legionista

Gra zupełnie mnie nie interesuje, ale szacun za docenienie ewidentnie ciężko harujących pracowników!

12.08.2026 16:18
Silas1415
1.1
odpowiedz
Silas1415
34
Konsul

LoneBleidd Mam podobnie, może się skuszę jak będzie za kilka lat na naprawdę okazyjnej promocji, ale dobrze jest widzieć co jakiś czas newsy, że gra jest wciąż wspierana, a i pracownicy przy tym są nagradzani - na ten moment w branży jest to niestety trochę ewenement.

12.08.2026 15:35
2
1
odpowiedz
SkyOnFire
26
Konsul

Trochę podobna sytuacja do upadku niemieckiej motoryzacji i chińczyków, tylko tam sami sobie wyhodowali swojego kata a przy zachodnich grach AAA jedynym powodem jest chciwość korporacji.
Jednak w przypadku gier przyszłość jest optymistyczna bo zawsze będą jakieś gry, jak duże polegną to zastąpi je armia średnich i małych gier, a w przypadku samochodów będą tylko komputery na kołach za +120k które nie wiadomo kiedy po gwarancji wyzioną ducha

13.08.2026 21:08
3
1
odpowiedz
Hecate
4
Junior

Mam, nabiłem prawie 250h i ubzduralem sobie wbić platynę a się okazało że jakąś broń sprzedałem do wbicia osiągnięcia 🤣🤣 na chwilę odpuściłem ale wróciłem i h.. z tą platyna, gra jest średnia ale wciąga i to jest najważniejsze

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl