Komentarze do wiadomości: Pracuje 7 dni w tygodniu, próbując pogodzić dalszy rozwój Stardew Valley z produkcją nowej gry. „Było łatwiej, kiedy byłem nikim”

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
13.05.2026 12:07
prawdziwy
1
odpowiedz
prawdziwy
38
Konsul

Oh ohh, jak on cierpi za nas.
Ludzie mu piszą i mówią, żeby już skończył wsparcie i skupił się na drugiej grze.

13.05.2026 12:13
Link
😐
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Link
36
Senator

Ale nie musiał pracować na siłę. Mógł wziąć 2 dni urlopu co tydzień i odpoczywać... Nie mam pretensji za to. Nie ma toksyczny szefa wydawcy, który tak wymaga od pracowników nieludzkie pracy i mało realny termin wydania gry.

Bardzo doceniam pracy twórca dla pasji i za to bardzo serdecznie dziękuję, ale odpoczynek to też niezbędna podstawa do szczęścia i do prawidłowy pracy. Sam się przekonałem na własnej skórze. Kiedyś doprowadzi twórca SV do stanu wypalenia i depresji, jak nie weźmie urlopu.

post wyedytowany przez Link 2026-05-13 12:18:40
13.05.2026 12:40
Kwiliniosz
😉
2.1
1
Kwiliniosz
83
Generał

Link Problem w tym, że Eric Barone ma toksycznego szefa, jest nim Eric Barone.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl