Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Resonance: A Plague Tale LegacyWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Praca na planie serialu Harry Potter jest „brutalna”. Ekipa jest zmuszona do pośpiechu, mimo że „im szybsze tempo, tym bardziej cierpi na tym jakość”

Forum inne
Dodaj komentarz
20.07.2026 10:38
1
5
odpowiedz
serious
24
Pretorianin

Mam nadzieję, że przez Snape''a ten serial będzie dnem.

post wyedytowany przez Admina 2026-07-21 06:11:40
20.07.2026 10:41
Kwisatz_Haderach
1.1
2
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
28
GIT GUD or die trying

serious yhy
Dokladnie tak samo jak Odyseja failnela przez "mekambe" Helene, a w Stalkerze wrogowie strzelaja do ciebie przez sciany.

🤣🤣🤣

20.07.2026 17:52
1.2
3
odpowiedz
Lynx07
44
Centurion

serious Dlaczego tak bardzo zależy Ci na tym, żeby serial okazał się dnem? Jeżeli jesteś choć w minimalnym stopniu fanem oryginału lub książek, nie powinno Ci zależeć, żeby był tak dobry, żeby jego jakość przyćmiła nawet decyzje castingowe, z którymi się nie zgadzasz?

21.07.2026 07:36
1.3
odpowiedz
Sebcza_k
45
Generał

Lynx07 Ja mam taką nadzieję, choć ciężko się ogląda coś gdzie już masz aktorów i ich wygląd znany, a tu nowe osoby będa. Neimniej na pewno obejrze, oby nie było jak z Pierścieniami Władzy od amazona, którego nie dałem rady oglądać pomimo uwielbienia Tolkiena i Władcy Pierścieni

22.07.2026 20:56
1.4
odpowiedz
serious
24
Pretorianin

Kwisatz_Haderach Spadaj do innych fanbojów na forum StalkerTeam, czy Stalker.pl fanboju =)

21.07.2026 23:36
2
odpowiedz
citarcitar2
4
Centurion

Jakość cierpi przez dobór obsady.

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl