Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Resonance: A Plague Tale LegacyWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Powrót Dragon Balla coraz bliżej. Nowe anime wystartuje już za miesiąc, a teraz pokazano zwiastun

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
03.09.2026 10:34
1
odpowiedz
dbq
35
Pretorianin

nie ma to jak palic czasu robiac remake najnowszych historii - nie obejrze dla zasady. Tak jak nie widzialem KAI tak i to olewam. Mam nadzieje ze będzie mialo to mialke zainteresowanie i sobie odpuszcza takie regeneracje. Ale jeste wkurzony bo się napalilem na 2 sezon superki.. i teraz 10 lat posuchy - no thanks

post wyedytowany przez dbq 2026-09-03 10:37:52
03.09.2026 11:13
1.1
odpowiedz
toyminator
103
Legend

dbq A ja sobie Kai obejrzałem już dawno temu jak wychodziło. Dwa razy lepsze niż to co widziałem za dzieciaka. Bez filerów, bez przedłużania walk. Sama manga. Jako odświeżenie było fajne..potem właściwie po raz trzeci jako Abridged ;D

03.09.2026 11:08
2
odpowiedz
katai-iwa
73
Legend

Już 4 raz pokazują sagę Beerusa, oby już ostatni raz.

03.09.2026 11:11
3
2
odpowiedz
toyminator
103
Legend

Odpadam. Nie wiem po co robią któryś raz to samo. Mnie najbardziej nie pasuje kreska z serii super. Czasem wygląda spoko, ale częściej wygląda jak bajka a nie anime.

03.09.2026 11:12
Ku'gath
4
odpowiedz
Ku'gath
139
Ojciec Zarazy

W dziwny sposób to teraz cenzurują. Wywalają sprośne zachowania tego dziadka, wywalą sceny, że Bulma wywala krocze, a dziadek się ślini.

03.09.2026 11:30
Bociek69
5
odpowiedz
Bociek69
65
Byle do Wiosny

Myslalem ze juz im sie kolory wlosow dawno skonczyly.

A tak na serio Dragonball sie skonczyl jak Gohan rozdupcyl komurczaka i tyle w temacie.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl