Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Popularna gra survivalowa z otwartym światem wystawia graczy na wielkie ryzyko. To cena, którą muszą zapłacić, jeśli chcą jako pierwsi sprawdzić nowości

Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz
13.08.2026 17:37
1
1
odpowiedz
Akuzativ1994
34
Konsul

"Twórcy Subnautiki 2 otworzyli przed graczami możliwość wcześniejszego sprawdzania nadchodzących nowości"

No, otworzyli. Dokładnie w czasie, gdy udostępnili płatny early access. Eksperymentalna wersja w early accessie, jakby samo EA nie bylo eksperymentalne :D
Co następne? Eksperymentalna wersja eksperymentalnej wersji w early accessie? Zarobili kupę kasy na jedynce, a kombinują jak jakieś bieda studio, które nie ma kasy na podstawowe, gotowe assety.

Tak czy inaczej, czekam na dwójkę w pełnej wersji jak na mało którą grę

post wyedytowany przez Akuzativ1994 2026-08-13 17:49:45
13.08.2026 17:51
Darkowski93m
1.1
1
odpowiedz
Darkowski93m
201
Generał

Akuzativ1994 Mam podobnie, też czekam aż dokończą. Tylko kiedy to nastąpi?😅

13.08.2026 17:54
1.2
1
odpowiedz
Akuzativ1994
34
Konsul

Darkowski93m Oby jak najszybciej, bo jedynkę już ograłem w pełni dwa razy, a ostatnio trzeci raz w VR. To była dopiero jazda bez trzymanki :D ta gra jest stworzona do VR

post wyedytowany przez Akuzativ1994 2026-08-13 17:58:34
13.08.2026 17:50
Darkowski93m
2
1
odpowiedz
Darkowski93m
201
Generał

Czyli trochę taka fucha testera ale raczej charytatywnego. W sumie to nawet gorzej, bo najpierw musisz zapłacić za grę... która cały czas jest niedokończona bo przecież wczesny dostęp. Jakoś nie potrafię się przyzwyczaić do tego trendu wydawania gier w early access. Rzadko wracam do gier, w które już grałem więc średnio mi się widzi zaczynać od nowa jakiś tytuł za każdym razem gdy pojawi się aktualizacja. Wiem, że często nie trzeba tego robić, ale wczytywanie zapisu np. po roku od ostatniej sesji to jest jednak trochę bez sensu.

Forum Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl