A co tam robią gry od chorwackkiego Ironward pomimo iż nawet wydawcą tych gier nie są Polacy ?
Tytuł nawiązujący do jednego z Bondów, dość mocno wskazuje z czym przeciętnemu pracownikowi GabenCorpu kojarzy się nasz kraj :)
Dobrze, że nie dali na ilustracji wódy i chaty łowickiej ;)
Dobra promocja naszego przemysłu gamedev, oby cześciej tylko steam organizował takie wydarzenia.
a gdzie takie hity jak Książę i Tchórz ?, Reah: Zmierz się z Nieznanym ?, Kajko i Kokosz w Krainie Borostworów ? jak można pominąć takie klasyki, kurza wojna!
Szkoda że nie można kupić na steamie dodatkow do podstawki zakupionej na epicu.
I ostatecznie wygląda to tak jakbym kupił wkrętarkę z jednym bitem w jednym sklepie pomimo że jest sprzedawana w wielu sklepach no i teraz jeśli chciałbym dokupić do niej bity to muszę kupić w tym samym sklepie mimo że w innym są one tańsze, ale gdybym kiedyś wiedział że te bity będą tyle kosztować w przyszłości w innym sklepie wolałbym dokonać zakupu w innym sklepie.... no i tak wyglądają prawa konsumenckie i sprawiedliwość w przypadku treści cyfrowych. Dawniej dostał bym płytę w sklepie A za cenę która mnie zadowala i kupiłbym płytę z dodatkiem w sklepie B za cenę która mi odpowiada i mógłbym z tego w pełni korzystać a dzisiaj... świat jest chory... to mi trochę przypomina ograniczenia jak za komuny, absurdy jak w ponadczasowych komediach Bareji