Komentarze do wiadomości: Polski survival horror szykuje zmianę, która otworzy Cronos: The New Dawn na wszystkich graczy

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
23.12.2025 12:59
Wronski
1
odpowiedz
Wronski
34
Senator

Troche bedzie ciezko nazwac taka gre survival horrorem z trybem dla miętusów...

23.12.2025 13:23
Pioter92
2
1
odpowiedz
1 odpowiedź
Pioter92
36
Centurion

Gra ma łatwy poziom teraz? Nie kojarzę standardowy z którym zaczynamy plus trudny odblokowany po przejściu gry,
A co do zmiany dla mnie na plus! I pownie kiedyś sprawdzę ten tytuł ;)
Alana Wake 2 nie dałem rady na normalnym więc i Cronosa odpuściłem

24.12.2025 12:45
2.1
wojo_m
15
Chorąży

w AW2 masz ułatwienia które możesz sobie dopasować do własnych preferencji np. nieskończone baterie, amunicja, zabicie 1 strzałem czy nieśmiertelność

23.12.2025 13:25
3
odpowiedz
2 odpowiedzi
Benekchlebek
32
Senator

Wystarczą quick savy lub respawn w miejscu zgonu i zachowany poziom trudności. Wszyscy zadowoleni w każdej istniejącej grze, choćby w soulsach.

23.12.2025 21:03
3.1
TobiAlex
210
Legend

Dokładnie. Nic dodać nic ująć.

24.12.2025 14:16
3.2
1
ksywka90
1
Centurion

Hydro, nie bluźnij.

24.12.2025 00:18
WolfDale
4
1
odpowiedz
WolfDale
92
~sv_cheats 1

Zamiast obniżać poziom wystarczy swobodny zapis, bo prawda taka że to takie zawsze sztuczne utrudnianie gry. Uwielbiam przykładowo serię Halo, ale szlag mnie zawsze trafiał że jak czasem musiałem odstawić grę i nie mogłem zapisać w dowolnym momencie tylko trzeba było dociągnąć do punktu zapisu. Czasem były często, a czasem bardzo odległe. U mnie każda gra zyskuje kilka oczek w ocenie, która daje możliwość zapisu w dowolnym momencie.

Jak dla mnie to szacunek do gracza i jego czasu.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl