Komentarze do wiadomości: Polska strzelanka Witchfire potrzebuje więcej czasu, ale twórcy zarzekają się, że warto. „Potencjał, którego nie możemy zmarnować”

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
19.03.2026 15:15
OSSA14
1
odpowiedz
OSSA14
117
Pretorianin

Czekam na 1.0, obym tylko doczekał :(

19.03.2026 15:48
2
odpowiedz
luq8912
49
Centurion

Gra już teraz je mega. 200 godz. nie wiem kiedy zleciało

19.03.2026 15:51
IIIIIIIIIIIIII
3
1
odpowiedz
IIIIIIIIIIIIII
87
Generał

Więcej czasu? ... 9 lat już robią tą grę -_-

19.03.2026 16:33
Szlugi12
4
odpowiedz
Szlugi12
131
BABYMETAL

Też czekam na pełną grę, wytrzymałem do tej pory, to się wytrzyma i jeszcze.

19.03.2026 21:57
5
odpowiedz
2 odpowiedzi
szopen469
104
Konsul

Mogliby dać jakieś samouczek czy coś. 
Pamiętam że wszedłem na pierwszą mape. Skończyła mi się amunicja. I NIC. 
W loocie z wrogów nie ma. Jakaś skrzynkę otworzyłem też nic. Trochę średnio można grać w strzelanke... Bez strzelania.

22.03.2026 05:29
5.1
InsomniaQ689
2
Junior

szopen469 to jesteś słabo ogarniający bo wszystko jest wytłumaczone, a nawet i bez tego łatwe do ogarnięcia. Zawsze na mapie są min. 2 skrzynki z uzupełnieniem amunicji do pełna, dodatkowo leci z wrogów którzy wychodzą z portalu wyjściowego i niektórych innych, zwykłych, do tego jak pokonasz klątwę wiedźmy to razem z otwarciem chwilowego portalu wypada pełno rzeczy w tym amunicja jakbys chciał cisnąć dalej. Słaby gracz z ciebie po prostu.

22.03.2026 07:29
5.2
szopen469
104
Konsul

InsomniaQ689 no właśnie o to chodzi że (przynajmniej jak ja spróbowałem )wchodzisz do gry I NIC nie jest tłumaczone. Choćby jakaś niewielka notatka czy jakiekolwiek info co trzeba zrobić. Nie ma nic.
Oczywiście można błądzić próbując ogarnąć i uj chodzi. Ale nie na tym polega granie. Mimo że grałem w kilkaset gier to jest jedna z tych gdzie twórcy zjebali i zapomnieli że jak zaczynasz to nie masz za sobą 100h rozgrywki.

Jak lubisz błądzić w słabo zaprojektowanej grze to śmiało. Ja jednak wolę jak twórcy myślą przy tworzeniu gry

Ps. Zajebisty związek przyczynowo skutkowy, pierwszy raz odpalając grę nie znasz jej zasad więc jesteś słabym graczem. No nie ma co. Żelazna logika.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl