Komentarze do wiadomości: Polacy znaleźli się pod ścianą i znaleźli drogę ucieczki. Przez ścisk spowodowany premierą GTA 6 mroczne Valor Mortis zostało opóźnione

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
09.06.2026 20:34
1
odpowiedz
kthrss
12
Legionista

niech opóźniają, bo optymalizacja i wyjebki do pulpitu w demie to jakiś dramat :x ale sama gra się zapowiada bdb

11.06.2026 21:23
1.1
odpowiedz
TobiAlex
226
Legend

kthrss To jest właśnie ciekawe - nic takiego nie zauważyłem a demko już z 7 razy przeszedłem :D

11.06.2026 21:25
1.2
odpowiedz
kthrss
12
Legionista

to masz szczęście, u mnie to notoryczne na komputerze, który w zasadzie dźwiga wszystko

10.06.2026 06:42
2
3
odpowiedz
getsugat
21
Centurion

Teraz we wrześniu to niezłe kongo będzie przez to że każdy chce wydać grę przed GTA 6. Masa premier ściśniętych w krótkim czasie. Ciekawe ile z tych gier będzie wydanych przedwcześnie i po prostu niedopracowanych.

10.06.2026 13:20
unknowned
3
odpowiedz
1 odpowiedź
unknowned
46
Centurion

Najlepiej dla nich byloby wrzucic grę w polowie sierpnia. :)

11.06.2026 21:22
3.1
odpowiedz
TobiAlex
226
Legend

unknowned A pierwotna data taka właśnie nie była?

11.06.2026 17:38
Marky
4
odpowiedz
1 odpowiedź
Marky
36
Generał

Mnie dziwi ten wrzesień. GTA VI wychodzi w listopadzie, a wszyscy się na wrzesień pakują zamiast też na październik lub grudzień.

4.1
odpowiedz
TobiAlex
226
Legend

Marky Po listopadzie i wyjściu GTA VI kończy się gaming, więc nie może być grudzień ;-)

11.06.2026 18:15
baltazar1908
5
odpowiedz
baltazar1908
48
Generał

Dobra decyzja. Wrzesień jest już mocno napakowany premierami, więc zrobiło się dość ciasno. Ponadto na koniec roku podobnie bo GTA 6, a początek 2027 roku DLC do Wiedźmina 3, Tomb Raider, Fable czy Clockwork Revolution. Gracze raczej nie będą narzekać na brak głośnych premier.

6
odpowiedz
TobiAlex
226
Legend

Szczerze? Trochę tego nie kumam. We wrześniu wychodzi tyle gier i jak patrzeć jakie to gry, to praktycznie szukać tam kogoś, kto też zagra w GTA VI. To po pierwsze. O ekskluzywności GTA VI na konsole nie wspomnę. I teraz najwazniejsze, tylko mnie nie krzyżujcie :P Jak GTA V ograłem całkiem niedawno. I... owszem - dbałość o szczególy, jakość tego wszystkiego, dorosłowe rozmowy, fajne zadania... tyle, że ta gra wymęczyła mnie jak mało inna. Już mniej więcej po połowie miałem jej dość, byłem cholernie znużony. Misje tak naprawdę na jedno kopyto - jedź 100km zrób to, jedź 200km zrób to itd. Po co robić te wszystkie aktywności poboczne? Żadnego progresu itp. W czasach, gdzie są setki gier szkoda czasu na te aktywności poboczne. Oczywiście - to jest właśnie gra dla takich ludzi, którzy spędzą w niej setki, jak nie tysiące godzin. Ale ci ludzie, nie będą szukali gier, które wychodzą we wrześniu.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl