Nowe, nie znałem, ktoś przeliczył, że kilka korporacji z miliardowymi przychodami, nie będzie w stanie w stanie wiecznie utrzymywać technologii, która dopiero raczkuje i nie widać zapowiadanego przyrostu wydajności/skuteczności.
Do utrzymania więc oprócz korpo, dla którego już teraz jest taniej i lepiej zastąpić AI Hindusami/innymi azjatami klepiącymi od lat assety. Trzeba nakłonić klientów indywidualnych, bo im łatwiej sprzedać ściemę, że to nasze AI jest wszechmocne. Bo w korpo są wskaźniki produktywności, jak okazuje się, że do użycia AI należy zatrudnić dodatkowych ludzi i zapłacić dodatkowe pieniądze, to po co to AI ?
No bo to nie jest złe. Ale nie powinno być dosłownie wszędzie i zabierać pracę. Tyle. A szczerze to AI jeśli chodzi o funkcje, to przydaje mi się tylko do podsumowań. Dietę sobie ułożyłem(jprd 3 godziny to weryfikowałem, i wpisywałem trochę inne zapytania, ale w końcu ogarnąłem, dieta działa;D) Tak bym musiał się przeklikiwać przez kilka stron. Ale to całej reszty mi to do uja potrzebne.