Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Po zwolnieniu nawet połowy ekipy rozwijającej MMO, fani sądzą, że gra zostanie wydojona i porzucona. „ESO naprawdę robiło się coraz lepsze.”

Forum Gry MMO
Dodaj komentarz
07.07.2026 15:11
Wronski
1
odpowiedz
Wronski
42
Senator

Wielka szkoda, naprawde polubilem ta gre, najbardziej mi sie podobala swoboda podchodzenia do questow, bez spiny czy jakis wygorowanych wymagan. Co prawda nie mialem czasu na sezonowe ficzery ale akurat mam to gdzies.

07.07.2026 17:54
Drusix2
2
odpowiedz
Drusix2
87
Pretorianin

Jakoś mnie ta gra nigdy do siebie nie przekonała.

post wyedytowany przez Drusix2 2026-07-07 18:01:23
07.07.2026 18:33
cycu2003
3
odpowiedz
1 odpowiedź
cycu2003
264
Legend

Mi nie siadła ale skądś się bierze te 20k osób. Widać to za mało. Oni wyczekują złotego graala, czyli grę usługę, która trzepie miliony niskim kosztem przez lata

07.07.2026 21:31
tynwar
3.1
odpowiedz
tynwar
105
Legend

cycu2003 mi też nie, gra po prostu mało tesowa. Brak swobody w ruchu i przemieszczaniu się po terenach jak w singlowych, spawn potworów rodem z multi itd.

post wyedytowany przez tynwar 2026-07-07 21:33:26
07.07.2026 21:07
4
odpowiedz
SkyOnFire
25
Konsul

Jak na mmorpg to miała niezłe questy, lepsze niż skyrim i ciekawe lokacje, jak postanowiłem zrobić wszystkie questy z jednej frakcji czyli 1/3 gry + główna fabuła to wyszło 150 godzin.
Teraz to chyba będą ją trzymać w zawieszeniu aż liczba graczy mocno nie spadnie a potem ubiją

07.07.2026 21:32
tynwar
5
odpowiedz
tynwar
105
Legend

Niespecjalnie mnie to zaskakuje, żadnego żalu nie mam. Ot mmorpg, który jeat trochę tesowy, ale tylko trochę. W sumie jak zwykle, multiplayery to jednak nie zawsze jest gwarancja wielkiego zysku, ale też duże ryzyko.

07.07.2026 23:13
6
odpowiedz
ITmen
3
Junior

wow i eso już dawno lata świetności mają za sobą teraz to singlówki dla casuali z możliwością grania w party. przepraszam można się ścigać w jakiś śmieszny rankingach ale podstawą są pierdoły kosmetyczne

Forum Forum Gry MMO
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl