Komentarze do wiadomości: Po 5 latach znakomite strategiczne RPG fantasy z otwartym światem wprowadzi jednostki, których brakowało na premierę. Wartales czekają trzy ważne kroki

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
10.03.2026 06:43
guitarzero
1
odpowiedz
guitarzero
28
Konsul

Więc chyba można zapomnieć o wersji na niebieską konsolę i bardzo dziwi mnie taka decyzja. A szkoda, bo zawsze chciałem spróbować tej gry, i pewnie wielu innych też.

post wyedytowany przez guitarzero 2026-03-10 06:45:30
10.03.2026 08:03
Valthiar
1.1
Valthiar
46
Pretorianin

guitarzero Przecież ta gra pójdzie na każdym komputerze czy laptopie - brak wersji na konsole nie jest żadnym problemem ! Ja grałem na PC, który ma już 13 lat i wszystko śmigało. A piszą, że jeszcze mają optymalizować więc tym bardziej nie ma sensu  żeby się rozpraszali na wersję konsolowe.

10.03.2026 07:09
2
odpowiedz
leg3ndarny.kos7ur
1
Junior

Gdyby to jeszcze działało. Na xbox co kilka walk wywala na pulpit, muszą zdobycia 1 miasta w ogóle nie do zrobienia. Na koniec zawsze wywala. Czy to na konsoli czy przez chmurę....

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl