Będą to gnieść aż wszystkim zbrzydnie i z istotnego klasyka kultury zostanie tasiemiec którego nikt nie będzie chciał znać a dawni fani będą udawać iż kolejne odsłony się nie wydarzyły
Thrice był niezjadliwym technobełkotem zmieszanym ze slownictwem biblijnym wg logiki szybko zanim dotrze do nas, że to bez sensu. A żeby nie mieć wątpliwości zaglusznym wybuchami i dynamicznym scenami akcji. Więc ja mam obawy gdy widzę wymienionego reżysera z tamtej także i w nowej części.
dla mnie w starym evangelionie podobały się tylko niektóre motywy postacie sceny walki kiedy ostatnim razem oglądałem to powodowało to uczucie niepokoju w końcu gość był chory psychicznie kiedy to tworzył i opisywał swoje tralmy mimo to mam sentyment ale nie dał bym starej serii więcej niż 6/10 patrząc obiektywnie miejmy nadzieję że ta seria będzie lepsza szczerze last exile było lepsze
Tak jak wielu pisze. Po co? Historia ma swój origin i kompetentną klamrę spinającą całość w satysfakcjonujący sposób. Pamiętajmy jednak że twórcy nigdy nie mogli dokończyć oryginalnej historii w sposób jaki sobie planowali, bo nie było już pod koniec żywotności serialu wystarczająco kasy.
Powstać może, może dowiezie. Najwyżej w oczach fanów nadal będzie istnieć tylko oryginalna wersja.
Ta seria skończyła się na I części. Już samo przedłużanie tego było kiczem, a to już przejdzie pewnie wszystkie możliwe stadia żenady. Rozumiem, gdyby chcieli pogłębić I część o nowe kwestie fabularne, ale dodawanie do tego kolejnych jest jednym wielkim nieporozumieniem. Ciągnięcie teatrzyku na siłę zawsze się źle kończy.