Komentarze do wiadomości: Po 30 latach powraca jedno z najbardziej kultowych anime w historii. Nowa seria Neon Genesis Evangelion oficjalnie rusza z produkcją

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
06.07.2026 11:16
Mangas
1
3
odpowiedz
Mangas
7
Pretorianin

Pytanie - po co? Historia została już zakończona.

06.07.2026 13:07
ProfessionalTweaker
1.1
2
odpowiedz
ProfessionalTweaker
0
Junior

Mangas Też nie rozumiem. Czasami niektórych produkcji lepiej nie kontynuować. Nic nie pobije starego Evangeliona.

06.07.2026 22:25
WolfDale
1.2
odpowiedz
WolfDale
108
~sv_cheats 1

To prawda, wystarczy spojrzeć na Dragon Ball Super i już odechciewa się żyć.

07.07.2026 07:27
Mio Chibana
2
1
odpowiedz
Mio Chibana
2
Junior

Będą to gnieść aż wszystkim zbrzydnie i z istotnego klasyka kultury zostanie tasiemiec którego nikt nie będzie chciał znać a dawni fani będą udawać iż kolejne odsłony się nie wydarzyły

08.07.2026 12:55
3
1
odpowiedz
Vykk.PD
0
Junior

Thrice był niezjadliwym technobełkotem zmieszanym ze slownictwem biblijnym wg logiki szybko zanim dotrze do nas, że to bez sensu. A żeby nie mieć wątpliwości zaglusznym wybuchami i dynamicznym scenami akcji. Więc ja mam obawy gdy widzę wymienionego reżysera z tamtej także i w nowej części.

08.07.2026 14:57
4
odpowiedz
onizbd42
0
Junior

dla mnie w starym evangelionie podobały się tylko niektóre motywy postacie sceny walki kiedy ostatnim razem oglądałem to powodowało to uczucie niepokoju w końcu gość był chory psychicznie kiedy to tworzył i opisywał swoje tralmy mimo to mam sentyment ale nie dał bym starej serii więcej niż 6/10 patrząc obiektywnie miejmy nadzieję że ta seria będzie lepsza szczerze last exile było lepsze

08.07.2026 15:28
Wujek Face S.
5
odpowiedz
Wujek Face S.
58
Gęstochowianin

Tak jak wielu pisze. Po co? Historia ma swój origin i kompetentną klamrę spinającą całość w satysfakcjonujący sposób. Pamiętajmy jednak że twórcy nigdy nie mogli dokończyć oryginalnej historii w sposób jaki sobie planowali, bo nie było już pod koniec żywotności serialu wystarczająco kasy.

Powstać może, może dowiezie. Najwyżej w oczach fanów nadal będzie istnieć tylko oryginalna wersja.

post wyedytowany przez Wujek Face S. 2026-07-08 15:29:29
09.07.2026 21:16
6
odpowiedz
P@n Nikt
0
Junior

Ta seria skończyła się na I części. Już samo przedłużanie tego było kiczem, a to już przejdzie pewnie wszystkie możliwe stadia żenady. Rozumiem, gdyby chcieli pogłębić I część o nowe kwestie fabularne, ale dodawanie do tego kolejnych jest jednym wielkim nieporozumieniem. Ciągnięcie teatrzyku na siłę zawsze się źle kończy.

post wyedytowany przez P@n Nikt 2026-07-09 21:17:13
Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl