Ale serwery nie zostały poprawione. Pobieranie pakietów danych jest w KB na sekundę (serwery podobno znajdują się nadal na starym komputerze podłączonym do Internetu starym kablem.) Dodatkowo, patch jest na tyle niestabilny, że gra która chodziła idealnie teraz powoduje rzut monetą przy każdym ekranie ładowania.
Ja wczoraj zagrałem i nie miałem żadnych problemów ze stabilnością. Wszystko hula.
Jak byłem młody zawsze chciałem to ograc, ale brak kasy, potem tak jakoś wyszło że nie wyszło. Kupię za tydzień albo dwa(bo od dziś dopiero 17 mam wolne xd).
mmo na setki godzin To było mmo (acz z instancjami) na tysiące godzin. Grałem w GW od premiery Prophecies aż do chwili wydania GW2 chyba w sierpniu 2012 roku. Jak dla mnie najlepsza gra tego typu od strony projektowej, fabularnej i gameplay’u. Przegrane mam we wszystkie 4 części ponad 15k godzin w ciągu 7 lat. Przez labirynt Urgoza przeprowadziłem swoim rangerem dosłownie rzeszę nowych graczy (którzy wymiękali na ogół na moście nie potrafiąc go przejść). Co innego misje z doświadczonymi graczami. Druga część, pomimo że też fajna, nie dawała mi już takiej satysfakcji. Jedynym innym mmo w jakiego wsiąknąłem na tak długo jest War Thunder, no ale to zupełnie inna gra. Dobrze, że O'Brien opuścił Blizzarda i założył ArenaNet - inaczej nie powstałaby jedna z najciekawszych gier ever i człowiek pewnie nadal katowałby tego dziecinnego WoW’a.
Dziecinnego WoWa haha. Powiedział typ co gra w War Thundera. Poza tym dzięki za opinię. Jak gracz War Thundera chwali jakąś inną grę to wiem, że ta gra nie jest dla mnie.
Zagraj typie w WT w trybie symulatora, zobaczymy czy sobie w ogóle poradzisz. A przepraszam, ty nawet nie wiesz, że w tej grze taki tryb istnieje.
Zagraj typie rajd na mythicu lub jaskieś +20 m+. Oh... wg ciebie wow dziecinny bo ma stylizowaną grafikę...
I dobrze wiem, typie, że istnieje taki tryb w WT. Idź tam grinduj tysiącami godzin albo płać za p2w :P
W ogóle War Thunder w tym śmiesznym trybiku symulacji to dziecinada w porównaniu do mojego A-10 w Digital Combat Simulator.
Ba! Nawet w porównaniu z moim f 18, a nawet standardowym Su-27, które jest za friko.
Widzę, że sięgnąłeś po ultima ratio. Do DCS - jeśli chodzi o symulator lotu - nie ma podejścia nic poza ił -2 (i to tylko w kategoriach ww2). Mówiąc o WT miałem na myśli symulator czołgów, do którego żadna inna gra (w tym wydana niedawno Panzer Elite w EA) nie ma podejścia.
Mam te GW reforge ściągnięte ale nie kupowałem tego po prostu już jak ściągnąłem lancher to było reforge ... normalne GW zrobiło się jako reforge ..
ale nie wchodzi mi moje konto ! ale tylko w grze!
Jak się loguje na stronę to działa :)
wie ktoś co jes grane ?
czy musze kupić reforge ? wtedy będzie działał ?
To coś masz niehalo. GW Reforged jest darmowe dla tych, którzy mieli wcześniej (przed 3 grudnia) Guild Wars 1. Zresetuj hasło, albo napisz do supportu ArenaNet o swoim problemie.
Ważne jest też (dla niektórych funkcji) czy kupiłeś grę GW1 bezpośrednio na ArenaNet czy na Steam oraz czy połączyłeś konta GW1 i GW2.
Tu gość wyjaśnia co i jak:
https://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/1pe96vx/i_made_a_flow_chart_to_explain_guild_wars/
Jeśli miałeś grę GW1 przed 3 grudnia i nadal nie możesz się zalogować, to napisz do supportu ArenaNet - ja bym tak zrobił. Sprawdziłem nocą, u mnie działa bezproblemowo (mam połączone konta jedynki i dwójki, bezpośrednio na ArenaNet, nie na steam).
NightGeisha
ja kupowałem grę dawno temu gdy była na DVD ta pierwsza edycja :)
to chyba by było bezpośrednio od arena net bo to był ich lancher wtedy :)
instalowałeś grę i samo ci ściągało resztę :) no i działała :)
a teraz ściąga resztę i nie mogę się zalogować nawet na tym lancherze ze starej płyty ):
jak ściągałem w 2020 raku to działało jeszcze ! ale nie grałem długo bo na ludzi po dwie godziny czekałem na mecz :P .
a tera du .....
Napisz do supportu, ja mam konto z czasów prophecies i dodawałem do niego kolejne części w czasie ich pojawiania się. W 2012 do konta GW1 dodalem GW2 (można było połączyć konta, były nawet bonusy w GW2 wynikające ze zdobyczy w GW1). U mnie działa bezproblemowo, acz raczej remaster chciałem zobaczyć ze względów sentymentalnych niż chęci rozpoczęcia długofalowej rozgrywki. Myślę, że najlepiej napisać do supportu (masz na stronie formularz, cała druga sekcja dotyczy zarządzania kontem, opisz problem z logowaniem i poczekaj na odp.).