Komentarze do wiadomości: Po 10 latach od zakończenia jedno z najpopularniejszych anime w historii powróci w wielkim stylu w przyszłym roku

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
01.06.2026 10:14
1
3
odpowiedz
silesius
24
Centurion

Daliby temu Naruto spokój. Już ostatni arc Shippudena był nędzny, o zakończeniu nie wspominając, a Boruto to totalny gwałt na serii. Strach pomyśleć co z nią zrobią dalej.

01.06.2026 11:05
1.1
odpowiedz
lis22
98
Generał

silesius Boruto Two Blue Vortex to obecnie jedna z najlepszych Mang, więc nie byłbym tak surowy a Naruto mógłby się doczekać remaku, skoro One Piece takowy dostanie, gdy oryginalna seria nie dobiegła jeszcze końca. Ciekawe, kiedy wznowią Anime Boruto?

01.06.2026 12:03
Anni1993
1.2
odpowiedz
Anni1993
10
Centurion

lis22
silesius
Naruto i remake? to ja tym tym bardziej bym nie tknął
Już wolę czekać na Vortexa
Wystarczy mi Dragon Ball Z a Dragon Ball Kai
Albo to że chcą zrobić speed runowego One Piece dla jednostek specjalnej troski bo ojeju płatki śniegu nie umieją gospodarować harmonogramem "ola boga uga buga za długie nie dotknę ueee ueee ueeee"(kogo k***a obchodzą odklejeńcy że tak retorycznie zadam pytanie j***ć)
Ogólnie Shippuuden nie był zły
Mogę się zgodzić że franczyza zaczeła być ultra infantylna w trakcie rozpoczęcia wielkiej wojny
Domyślam się że tu bardziej koledze chodzi o zatracenie tego co prezentowano nam w pierwszej serii całe te poczucie typu genin jonin itd gdzieś wyparowało
Każdy jakby z nielimitowaną ilością czakry itd
Do dzisiaj pierwsza seria i fragmenty arc z Zabuza i Haku to jest coś co ciężko wyszukać w Shippuudenie
Głównie to Akatsuki ratuje Shippuudena
Boruto w sumie też jest spoko pod warunkiem że nie dotyka ktoś tych pseudo kanonów którym bliżej do definicji filera(stokroć wolę już to niż Dragon Ball Super)
Nawet The Last dla mnie to musowy rytuał między Shippuudenem a Boruto

post wyedytowany przez Anni1993 2026-06-01 12:26:13
01.06.2026 12:07
2
odpowiedz
1 odpowiedź
katai-iwa
67
Legend

Odświeżone Naruto na wzór DB Kai bez głupich fillerów nie jest aż takim głupim pomysłem.
Ciekawe co wymyślą, może historia między Naruto, a Shippuden.

01.06.2026 12:09
Anni1993
2.1
odpowiedz
Anni1993
10
Centurion

katai-iwa Problem w tym że Kai nie tylko tracił filery
Dobry to był odświeżony Hunter x Hunter z dodatkowym arcem
A filery można pominąć
Remake to Berserk powinien otrzymać i to bezapelacyjnie

post wyedytowany przez Anni1993 2026-06-01 12:18:01
01.06.2026 16:12
Szlugi12
3
odpowiedz
Szlugi12
132
BABYMETAL

Naruto trzymało poziom, do momentu jak się zaczeła wojna i przywołanie zmarłych shinobi, wtedy poziom spadł nagle.
Arc z Painem, Jirayą, Naruto vs Pain, Sasuke vs Itachi i spotkanie 5 kage chyba najfajniejszy moment.

03.06.2026 12:11
4
odpowiedz
GarrettKradziej
0
Junior

Gry naruto to totalna porazka. Kupilem najnowsza czesc te naruto x boruto i okazalo sie ze gra nie jest ani jak dragonball, ani inna bijatyka. pokroju mortala,tekkena itd. Gra polega na naciskaniu 2 klawiszy do ataku i wszelakie kombinacje i kombosy robia sie same. Gra wlasciwie przechodzi sie tez sama, wystarczy bezmyslnie smashowac przyciski i testujac to robilem to nawet bez patrzebia na gre...

post wyedytowany przez GarrettKradziej 2026-06-03 12:11:57
Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl