Biedusia. A motory? A bardziej realistyczne odwzorowanie mapy a nie fantazje twórców? Dożyjemy do czegoś więcej niż tylko DLC do Horizon 3 w pełnej cenie?
Motorfest oferuje znacznie więcej, a i tak jest hejtowany bo przecież jest modna na hejt na Ubi.
Też się odbiłem od Motorfesta z powodu modelu jazdy. Natomiast ostatnio na kilkadziesiąt godzin wciągnęło mnie TDU3, a gdyby nie darmowy weekend nawet bym go nie rozważał z powodu ilości negatywnych ocen. Mam nadzieję, że przed premierą Forzy zdążą jeszcze coś ponaprawiać, żeby było więcej graczy, bo później to już może być ciężko jak konkurencja nie zaliczy wtopy.
Szkoda, że nic o rozmiarzemapy, czyli rozmiarowo niewiele wieksze od forza5. Szkoda, duży minus
Aha, czyli systemu progresji nadal brak. Ciekawe to jest, że gra, która na papierze ma wszystko - grafikę, grywalność, otwarty świat, milion samochodów, eventy, znajdźki, dodatki... jest pusta mimo swojej przepastnej zawartości. Taka jest FH5 i wygląda, że FH6 będzie taka sama.
Zdecydują się dać progres i normalne drogi czy nadal będzie nuda i pasy startowe ze Stanów?