Jest już też w gamereader lektor po polsku do tej gry z dlc ????
mnie gierka nie kupiła ale może przy drugim podejściu załapie, podobnie miałem z KCD1... dopiero za 5 razem się zakochałem :D
Po tym darmowym DLC się mocno zainteresuję. Naprawdę nie zakopują gruszek w popiele i po tym dziwnym early acces, gra rysuje się na ciekawego erpega.
Early tej gry też pokazał, jak pewne fundamentalne wydawałoby się elementy są w produkcji dodawane za 5 dwunasta.
Jeszcze jakiś miesiąc przed premierą mapa 2 aktu była zupełnie inna, a wlasciwie jej nie bylo. 3 miesiące wczesniej nawet mapa 1 aktu wyglądała zupełnie inaczej...
A wyszło i tak całkiem niezle.
Musze w końcu zobaczyć te dlc i patche bo po przejsciu gry dwa tyg. po premierze odstawiłem na półkę.
Fajnie mi się grało, ale mam wrażenie że twórcy się śpieszyli z premierą co widać po zamku w drugim akcie, czy po tym że Arthur po zakończeniu drugiego aktu w ogóle nie miał dialogów przy ogdnisku, gdzie w pierwszym coś dopowiadał, ogram drugi raz pewno, ale jak będzie 2 dlc.
Zazdroszczę tym, co przejdą tę gierę za rok gdzieś, gdy będzie już dopracowana i z pełnym contentem, bo to naprawdę świetny tytuł. Czuć było, że trzeci akt jest najmniej dopracowany, a sama mapa najbardziej pusta. No i nowe patche wprowadzały błędy do sejwów z poprzedniej wersji gry.