grał w to ktoś? fajne?
Ps, co to za bajzel z komentarzami? widoczna jest tylko okrojona wersja tego co na forum, bez głosowania czy odpowiedzi na wpis...
Nie spodziewaj się gry RPG tylko fabularnej gry akcji z poprawną walką i śladowymi elementami RPG. Bardzo dobrze zrobiony jest świat i klimat zimowego Seattle, w końcu to studio od walking simów. Dodatkowo lore Wampira Maskarady jest dobrze zaprezentowany. Jak nie jesteś pewien poczekaj na promocję ale moim zdaniem takie solidne 7/10
Grałem. I trudno powiedzieć. Wątek główny jest fajny, aby ukończyć grę grałem do trzeciej. Fajne jest to że gramy badasem, najpotężniejszym wampirem w mieście, kiedy mówimy że nie szukamy zwady, widać po rozmówcach że rozumieją że okazujemy łaskę. Walka jest spoko, bieganie po dachach też. Czuć klimat.
Sam świat jest pusty, misje i poziomy liniowe, to nie deus ex, "misje" poboczne to najgorsze zadania w RPG. Idź gdzieś, odbierz paczkę, zanieś ją gdzieś. Nawet nie odzyskaj paczkę, dosłownie, weź przesyłkę z jednej skrzyni, zostaw ją w innej na drugim końcu miasta. Bez fabuły, ot, aktywność. Gra jest pełna takich aktywności. I przede wszystkim, to gra AA w cenie AAA. Gdyby robili ją jeszcze rok, rozbudowując dodatkowe zadania, byłby sztos. Kupiłem za 100 zł, i nawet nie żałuję.