Komentarze do wiadomości: Paweł Sasko tłumaczy niezwykłe podejście CD Projektu Red do projektowania gier na przykładzie Wiedźmina 3

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
05.06.2026 11:52
1
odpowiedz
pawel1812
80
Generał

3 2 1 Ktoś się przyczepi określenia "niezwykłe podejście" w tytule, obok Pawła Sasko, chociaż ten nic takiego nie powiedział 😂

Największym zaskoczeniem tej misji jest dla mnie to, że ktoś przewidział, że gracz ucieknie od tego Czarta, ten zaczyna powoli mordować wioskę i tu niespodzianka. Vesemir sam zajmuje sie Czartem i można za free zebrać loot z Czarta.
Nie wiem w sumie, czy to nie wymaga konkretnego momentu w fabule, w którym Vesemir jest poza karczmą, ale bardzo mnie zdziwiło, jak okazało się, że ktoś przewidział taki rozwój wypadków.
Wydawaloby się, że reset gry/przemieszczanie sie po mapie ubije tego Czarta, a tu zaskoczenie, że gra robi to w ten sposob...

post wyedytowany przez pawel1812 2026-06-05 11:56:21
Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl