W każdej Forzie był normalny ruch uliczny, po co mieliby go nagle zmniejszać w 6? Dla mnie ich tłumaczenie ma sens, dzwony w NPCe są dosyć częste i zapewne chcieli tego na tej prezentacji uniknąć. Zresztą obstawiam że nawet jeśli na premierę byłby zbyt mały, to zwiększenie go to kwestia jednego hotfixa.
Miasta pokazują najmniej, a jak pokazują to nie wygląda to dobrze. Coś czuję, że Tokio nie wygląda do końca tak jak byśmy chcieli by wyglądało. Najpewniej będzie pełno barierek by na chodniki nie wjeżdżać, sporo zbyt szerokich ulic i może jeździć będzie się fajnie, ale po dziwnym miejscu.
Żadna mapa Horizon nie jest oparta o rzeczywistość, tylko o fantazje twórców, i dlatego wyśmiewam tą serię, zwłaszcza gdy taki znienawidzony The Crew ma bardzo dobrze odwzorowane USA i Hawaje.
Nie wiem czym się tutaj ekscytować. To przecież kolejne DLC do Horizon 3. I to zrobiona na odwal się.
Ogarnijcie sobie Motorfesta, to jest gra, a nie to samo tylko inna mapa, bez motorów.
Motorfest ma troszkę gorszy model jazdy ale za to wynagradza samolotami, motorami, itd. itp. i kosztuje śmieszne grosze.
Ogólnie ładne to to i wątpię żeby tak mały ruch miał być finalnie w grze, natomiast mnie bardziej boli fakt tego jak cholernie szerokie są te ulice w tej grze. A w mieście to już w ogóle. Ja czaje że konwencja jest zabawowa i targetem są również dzieciaki (gra musi być łatwa) ale no razi mnie to w oczy.