Komentarze do wiadomości: Ostatnie spojrzenie na Piaski Czasu. Tak wyglądał w ruchu anulowany Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz
10.04.2026 14:28
Drzesaru
1
6
odpowiedz
Drzesaru
84
Konsul

Czasami nadal myślę o tym anulowanym remaku. Przez fatalne decyzje ubisoftu, ta seria znowu została zakopana na wiele lat.

10.04.2026 15:54
tynwar
1.1
odpowiedz
tynwar
102
Legend

Drzesaru dokładnie, wielka szkoda. Chciałem zagrać w odświeżonego sands of time, w końcu dzięki napisom bym wiedział co postacie mówią (dla mnie to ma ogromne znaczenie, z powodu niedosłuchu kiepsko rozumiem co mówią). No ale jak przystało na durnego ubisoftu, popełnili kolejne kolosalne błędy i niestety nagminnie je robią jeśli chodzi o stare serie czy gry z mniejszymi i nie otwartymi światami, a skupiają się najmocniej na grach z większymi, otwartymi światami oraz grach usługach. No szkoda, mogliby lepiej traktować inne gry, ale dla nich co innego ma większy priorytet.

10.04.2026 14:34
2
3
odpowiedz
2 odpowiedzi
robertoV
25
Generał

Szczerze patrząc ostatnio na gry remake'i to się tak zastanawiam, czy samemu przy wsparciu UE5, marketu i chatGPT nie skleiłbym czegoś lepszego.....

10.04.2026 15:51
cycu2003
2.1
1
odpowiedz
cycu2003
261
Legend

Mam wrażenie że sporo gier tak ostatnio wygląda lub tak jest robiona

10.04.2026 16:53
2.2
odpowiedz
Felipesku
81
Konsul

robertoV O to chodzi że tak, skleiłbyś ale niekoniecznie coś lepszego bo miałbyś do ogarnięcia tone pracy i po prostu nie ogarnalbys wszystkiego żeby było na bardzo wysokim poziomie bo by ci czasu zbrakło. Ale sedno sprawy jest takie że owszem dziwna się zrobić wszstko szybko i są narzedzia a jak są nakaldy finansowe to da się to zrobić ekstra pytanie dlaczego u nich ktoś słabo to nadzoruje I potem trzeba unikać projekty... Brak im wizjonerów lub ludzi z ugruntowanym gustem artystycznym i nienpotrafiez ocenić na wczesnym etapie czy to zmierza w dobrym kierunku? Na to wygląda.

10.04.2026 16:49
3
odpowiedz
Felipesku
81
Konsul

Mogli to wydać w niższej cenie ja bym zagrał.

10.04.2026 19:24
baltazar1908
4
odpowiedz
baltazar1908
47
Generał

Ten wygląda trochę inaczej jak jego zdjęcie z początku roku kiedy wyszło że gra anulowana, zresztą jedna z sześciu.

10.04.2026 23:13
WolfDale
5
odpowiedz
WolfDale
97
~sv_cheats 1

Nie ma czego żałować, Ubikacja i tak jest skończoną żałosną firmą która bez AC już dawno by miała granitowaną tabliczkę na cmentarzu. Mieć takie marki w swoim portfolio i szorować po dnie przez idiotyczne decyzje, ale oni są tak zafiksowani na punkcie AC że nawet jakby mieli stworzyć jakąś nową wersję Tetrisa to by działał i wyglądał jak AC.

Natomiast to co pokazali to faktycznie bardzo dużo, równie dobrze mogli ten filmik za pomocą AI wygenerować co by mnie wcale nie zdziwiło.

Forum Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl