Komentarze do wiadomości: Ostatnie spojrzenie na Piaski Czasu. Tak wyglądał w ruchu anulowany Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz
10.04.2026 14:28
Drzesaru
1
2
odpowiedz
Drzesaru
83
Konsul

Czasami nadal myślę o tym anulowanym remaku. Przez fatalne decyzje ubisoftu, ta seria znowu została zakopana na wiele lat.

10.04.2026 15:54
tynwar
1.1
tynwar
101
Legend

Drzesaru dokładnie, wielka szkoda. Chciałem zagrać w odświeżonego sands of time, w końcu dzięki napisom bym wiedział co postacie mówią (dla mnie to ma ogromne znaczenie, z powodu niedosłuchu kiepsko rozumiem co mówią). No ale jak przystało na durnego ubisoftu, popełnili kolejne kolosalne błędy i niestety nagminnie je robią jeśli chodzi o stare serie czy gry z mniejszymi i nie otwartymi światami, a skupiają się najmocniej na grach z większymi, otwartymi światami oraz grach usługach. No szkoda, mogliby lepiej traktować inne gry, ale dla nich co innego ma większy priorytet.

10.04.2026 14:34
2
2
odpowiedz
1 odpowiedź
robertoV
24
Generał

Szczerze patrząc ostatnio na gry remake'i to się tak zastanawiam, czy samemu przy wsparciu UE5, marketu i chatGPT nie skleiłbym czegoś lepszego.....

10.04.2026 15:51
cycu2003
2.1
cycu2003
260
Legend

Mam wrażenie że sporo gier tak ostatnio wygląda lub tak jest robiona

Forum Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl