Komentarze do wiadomości: OnePlus 15 to telefon dla ludzi, którzy nie cierpią ładować baterii. Ma jednak jeden poważny problem

Mobile
Dodaj komentarz
14.11.2025 15:42
bmwbmw2
1
odpowiedz
bmwbmw2
80
PAPIEŻ GIER IV

Właśnie na to czekałem jeśli chodzi o technologię komórkową. Do większości rzeczy mam kompa, więc tutaj szukałem wielkiej pojemności.
Z czego nie zamierzałem kupować dużych chińczyków z prockami w 12 -18 nm których setki XD bo to zwyczajnie był super regres.
Wyśmienicie spoko jeśli większość telefonów będzie tego używać.
Co do temperatur to poszukam czegoś z 4-6 rdzeniami żeby było git. Albo z mniejszym taktowaniem. To patolka że wciąż ciężko o presety taktowań w komórkach. Tym bardziej że nie każdy na nich gra czy używa 20 zakładek na raz jak moja mama xD Takie presety spokojnie zwiększyłyby to czego ktoś pragnie od komy. wydajność, standard, albo jakość do własnego wyboru

post wyedytowany przez bmwbmw2 2025-11-14 15:48:14
14.11.2025 16:18
Cziczaki
2
odpowiedz
Cziczaki
202
Renifer

Oukitel miał takie baterie lata temu.

Forum Mobile
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl