Gry lipca 2026Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 roku
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do opinii: Odyseja Nolana to wielkie rozczarowanie. Zamiast mocy klasycznej historii dostałem płaskie postacie i brak emocji

Forum inne
Dodaj komentarz
15.07.2026 18:34
Stm
1
1
odpowiedz
Stm
13
Chorąży

Żodyn się nie spodziewał. 😉

15.07.2026 18:37
Dead Men
2
1
odpowiedz
Dead Men
199
Senator

ooo bo w necie jak narazie same pochwały i 9 ooo

15.07.2026 18:39
3
1
odpowiedz
Darek1785
10
Generał

Mi wystarczył ten śmieszny Spider-Man od pierwszej zapowiedzi aby wiedzieć czego się tutaj spodziewać, a i nawet Mary Jane Watson tego nie uratuje.

15.07.2026 18:40
4
2
odpowiedz
1 odpowiedź
SabiSabi
8
Legionista

Jak to było? "Najważniejszy film roku", "krytycy zachwyceni", "w pełni oddany mitowi". A jak ludzie w komentarzach mówili, że będzie kiepsko to słyszeli, ze się "nie znają", że Nolan geniuszem kina i wielkim twórcą jest (i jego filmy nas poruszają) a w ogóle uczepiliście się tej czarnej Heleny. A tu wychodzi na to, że Helena to najmniejszy problem.

15.07.2026 18:55
3dD1e
4.1
2
odpowiedz
3dD1e
179
Zuo market

SabiSabi To już jest reguła. "Race swap" zawsze rzuca się w oczy najbardziej i zawsze okazuje się najmniejszym problemem, co tylko pokazuje w jak tragicznym położeniu jest teraz wielkobudżetowe kino. Ja, z paroma wyjątkami, kompletnie przestałem oglądać filmy i seriale i nie czuję abym cokolwiek tracił.

15.07.2026 18:46
5
odpowiedz
1 odpowiedź
toyminator
102
Senator

Ale to było pewne że te film to będzie maks 7/10 . I że coś w nim będzie dobrego, ale i coś słabego. Sam zwiastun mnie osobiście nie zachęcił niczym. Bo nawet te ładne stroje, miejscami wyglądają jak tani plastik.Kwestie wypowiadane jak z kartki. A to był tylko zwiastun. Luknie się pewnie za rok w streamingu i tyle. Wolę jedna iść na spider mana, tam przynajmniej wiem że mnie to będzie bawić.

15.07.2026 19:30
5.1
odpowiedz
lis22
100
Generał

toyminator Są recki z oceną 9,5, tylko tutaj się nie podobało i tyle.

15.07.2026 18:56
6
3
odpowiedz
mordulec
54
Pretorianin

Bo to nie miał być film, tylko multikulturowa jasełka, aby zdegenerowane grupki mogły się nawzajem lizać po ujach. Chyba tylko taki jest cel tych wytworów popkultury XXI w. oprócz oczywiście zakłamywania i wypaczania kultury stworzonej przez białych ludzi.

15.07.2026 19:05
DGT
7
3
odpowiedz
DGT
17
Chorąży

Ale za to są murzyni, chora psychicznie kobieta udająca mężczyznę i Spiderman.

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl