Tyle lat ma już za sobą kultowa Logitech G600— model, który na dobre zapisał się w historii sprzętu gamingowego. Choć od dawna nie jest produkowany, znalezienie nowego, magazynowanego egzemplarza graniczy dziś z cudem. Szkoda, że mimo upływu lat Logitech wciąż nie stworzył jej prawdziwego następcy. W nowych modelach nadal brakuje myszy, która oferowałaby podobny układ przycisków i funkcjonalność.
Inne firmy: patrzcie na nasze fikuśne kształty, kolorki, podświetlenie RGBT, programy do sterowania tym podświetleniem.
Logitech: po prostu robi swoje, porządny i trwały sprzęt bardzo wysokiej jakości.
Mam ich głośniki 2.1, jak się je rozpuści na maksa, to słychać na dworze przez zamknięte okno. I czuć przez ściany jak wszystko drży. Kosmos jak na głośniki do kompa.
Koniecznie z dopiskiem "gamingowe". I dziala to na ten sam typ ludzi, ktorym wystarczy napisac "proteinowy" i jebnac opakowanie zarcia na czarno.
Takie ceny to śmiech na sali. Podkładka pod mysz 400 zeta? To pewnie też przez niedobór RAMu na rynku.
Mam Logitech G502X Plus z podkładką Power Play 2. Mega fajnie się sprawują i mycha sama się indukcyjnie ładuje. Do tego mam jeszcze klawiaturkę Steelseries Apex Pro TKL Wireless (Gen 3) i jest też mega :)
Polecam wszystkie te sprzęty.
Ten sprzęt, gdzie do konfiguracji głupiej myszki potrzeba ciężkiej aplikacji w tle? Podziękuję 😂