Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Od myszki po mikrofon. Logitech G prezentuje nową serię sprzętu dla graczy

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
23.09.2026 19:44
1
odpowiedz
Bartooszki
39
Pretorianin

Tyle lat ma już za sobą kultowa Logitech G600— model, który na dobre zapisał się w historii sprzętu gamingowego. Choć od dawna nie jest produkowany, znalezienie nowego, magazynowanego egzemplarza graniczy dziś z cudem. Szkoda, że mimo upływu lat Logitech wciąż nie stworzył jej prawdziwego następcy. W nowych modelach nadal brakuje myszy, która oferowałaby podobny układ przycisków i funkcjonalność.

post wyedytowany przez Bartooszki 2026-09-23 19:45:05
23.09.2026 20:15
Pshemeck
1.1
odpowiedz
Pshemeck
67
Semper Invicta

Bartooszki To samo z MX518. Kultowa myszka weteranów. Miałem ją od chwili wydania aż do 2024 roku, kiedy ostatnia z moich chyba 9 sztuk po prostu umarła. Od tamtego czasu bida z nędzą.

23.09.2026 20:23
1.2
odpowiedz
potrzymajmipiwo
28
Centurion

Bartooszki Sam mam g600 i jeszcze białą w zapasie. W zasadzie to wystarczy żeby dodali łączność bezprzewodową, a resztę niech nie ruszają. Ta mysz jest idealna.

23.09.2026 20:18
asasin24
2
odpowiedz
1 odpowiedź
asasin24
52
Konsul

Inne firmy: patrzcie na nasze fikuśne kształty, kolorki, podświetlenie RGBT, programy do sterowania tym podświetleniem.
Logitech: po prostu robi swoje, porządny i trwały sprzęt bardzo wysokiej jakości.
Mam ich głośniki 2.1, jak się je rozpuści na maksa, to słychać na dworze przez zamknięte okno. I czuć przez ściany jak wszystko drży. Kosmos jak na głośniki do kompa.

23.09.2026 20:22
2.1
odpowiedz
Asmodeus
59
Legend

asasin24 Inne firmy: patrzcie na nasze fikuśne kształty, kolorki, podświetlenie RGBT, programy do sterowania tym podświetleniem.

Koniecznie z dopiskiem "gamingowe". I dziala to na ten sam typ ludzi, ktorym wystarczy napisac "proteinowy" i jebnac opakowanie zarcia na czarno.

23.09.2026 20:25
DanuelX
3
3
odpowiedz
1 odpowiedź
DanuelX
82
Kopalny

Takie ceny to śmiech na sali. Podkładka pod mysz 400 zeta? To pewnie też przez niedobór RAMu na rynku.

23.09.2026 21:20
DarthMadara
3.1
odpowiedz
DarthMadara
7
Konsul

DanuelX bez kitu, każdą chorą cenę wytłumaczą brakiem RAMem, mimo że to nie ma sensu.

23.09.2026 21:18
VoidCosmonaut
4
odpowiedz
VoidCosmonaut
9
Konsul

Mam Logitech G502X Plus z podkładką Power Play 2. Mega fajnie się sprawują i mycha sama się indukcyjnie ładuje. Do tego mam jeszcze klawiaturkę Steelseries Apex Pro TKL Wireless (Gen 3) i jest też mega :)

Polecam wszystkie te sprzęty.

post wyedytowany przez VoidCosmonaut 2026-09-23 21:19:11
23.09.2026 22:35
5
odpowiedz
serious
25
Konsul

Ten sprzęt, gdzie do konfiguracji głupiej myszki potrzeba ciężkiej aplikacji w tle? Podziękuję 😂

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl