Komentarze do wiadomości: Od 2 tygodni utrzymuje się w top 10 Netflixa, mimo że jest dostępne na niewielu rynkach. Trzeci sezon anime robi furorę

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
25.01.2026 14:31
1
odpowiedz
arturho
23
Legionista

A ja się zawiodłem. W 3 sezonie niestety poszli tą samą drogą co OP3 - jakość animacji spadła o 90%, oczy bolą kiedy ogląda się akcję w 2 fps a do tego opartą na rysunkach o jakości jakbym rysował ja sam, chociaż nawet ja nie narysowałbym aż tak pokracznych postaci jakie czasami tam są pokazane na niektórych tragicznych kadrach. Ach, żałuję, ale widzę że to już jakaś moda że 1 lub 2 sezony są doinwestowane i dopracowane aby nałapać fanów, a trzeci robiony na kolanie służy już tylko jak zwrot inwestycji i jest obrazą dla oka. Wyszło jak zwykle- fanowskie edycje, zrobione przez pojedynczych ludzi, w krótszym czasie wygladają o niebo lepiej. A więc obejrzałem te 4 odcinki i stwierdzam że rezygnuję z dalszych, pozostanę przy czytaniu mangi, rysunki tam rozpieszczają oko a nie ranią jak tutaj animacja.

25.01.2026 14:34
2
odpowiedz
arturho
23
Legionista

Poza tym wyszło na jaw że postacie są po rodzinie z Voldemortem, od frontu nie posiadają nosa tylko same końskie chrapy. To niekonsekwentne, bo w poprzednich sezonach jednak posiadały pełen zestaw twarzowy.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl