Komentarze do wiadomości: Numer 1 w 65 krajach: Nowy rozdział gigantycznej franczyzy science fiction podbija rankingi streamingu

Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz
03.03.2026 09:40
kamikadze
👍
1
odpowiedz
kamikadze
2
Centurion

Solidny średniak od Apple

03.03.2026 17:59
Cziczaki
2
odpowiedz
3 odpowiedzi
Cziczaki
206
Renifer

Po tym jak zmarnowali pierwszy sezon to ciężko było by zrobić coś gorszego, więc to że drugi okazuje się lepszym od poprzedniego jest raczej czymś, czego każdy się spodziewał.

03.03.2026 18:32
2.1
Beneksor
17
Generał

Dlaczego zaraz zmarnowali? Widzowie bardzo pozytywnie wypowiadają się o tym serialu i na IMDB ma przyzwoitą notę 7.0. Z tego co widać na zwiastunach, drugi sezon zapowiada się jeszcze lepiej.

04.03.2026 16:11
Cziczaki
2.2
Cziczaki
206
Renifer

W serialu o potworach typu Godzilla, 3 odcinki zmarnowano na wspominki z przeszłości o szukaniu samego siebie i zadawaniu pytań typu "kim ja jestem".
Kto chce takie rzeczy oglądać bez związku z serialem gdzie treść można było przedstawić w 15 minut?

04.03.2026 17:18
2.3
jerzyo
35
Pretorianin

Beneksor Ale kto pozytywnie, niby jacy widzowie, nazwiska proszę, bo ja nie znam.
Oczywiście jeśli pominiemy płatnych klakierów...

04.03.2026 17:20
3
odpowiedz
jerzyo
35
Pretorianin

Pierwszy był mocno z d..y. Nie byłem w stanie obejrzeć, a lubię wielkie bydlęta na ekranie. 
Nawet nie wiem czy dawać szansę Kurtowi choć go lubię...

Forum Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl