Komentarze do wiadomości: Nr 1 w prawie 90 krajach na Apple TV. Nominowany do Oscara wciągający hit akcji z Bradem Pittem króluje w streamingu nieprzerwanie od 6 tygodni

Forum filmy i seriale dramatyczne
Dodaj komentarz
29.01.2026 13:31
kamikadze
1
odpowiedz
kamikadze
2
Centurion

Kawał dobrego kina

30.01.2026 09:52
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
vayha
25
Centurion

Lubię F1 więc boję się to oglądać. Natomiast wczoraj w nocy odpaliłem na Amazonie Steal... i szczerze mówiąc dawno nie oglądałem takiego sensacyjniaka.

30.01.2026 10:00
ashtop
2.1
ashtop
2
Centurion

vayha dzięki, ląduje na mojej watchliscie :)

30.01.2026 10:42
2.2
1
vayha
25
Centurion

ashtop ludzie mają różny gust. Steal po prostu trzyma maksymalne napięcie. Natomiast gdym miał jeszcze coś polecić to dla mnie nr1 to Devs serial moim zdaniem aktualnie najlepszego rezysera ... A.Garlanda który teraz chyba pojawił się na Disney wcześniej był na HBO... oraz Outer Range zamukajacy siebw 2 sezonach produkcji B.Pitta a w rolach głównych sama plejada z Brolinem na czele. Te dwa seriale sf podobały mi się w ostatnich latach najbardziej. Z sensacyjnych całkiem niezle były tego samego scanarzysty.. Mare z Easttown i Grupa Zadaniowa.

Forum Forum filmy i seriale dramatyczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl