Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do opinii: Nowy Starcraft ma opowiedzieć historię 70 lat po Starcrafcie 2. Zapytaliśmy twórców, co zostało z dawnego RTS-a

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
14.09.2026 20:55
😍
1
odpowiedz
Stichowaty
16
Chorąży

Zawsze marzyło mi się wejść w zbroje marine albo polatać ze snajperką jako ghost i zmierzyć się z hydraliskiem. Do tej pory w głowie brzmią mi odgłosy wszystkich jednostek Terran. Czekam, obym się doczekał.

post wyedytowany przez Stichowaty 2026-09-14 20:56:14
14.09.2026 21:00
Gimemoa
2
odpowiedz
Gimemoa
22
Konsul

Jakoś średnio widzę sens otwartego świata w tym świecie. Nie mówię, że wyjdzie źle. Ale Starcraft zawsze kojarzył mi się z wielkimi kosmicznymi konfliktami i mnóstwem jednostek walczących ze sobą. Dlatego ciężko na ten moment wyobrazić mi sobie ten tytuł jako Marine ganiający niczym protagoniści Far Cry po mapie (co innego gdyby główny bohater bądź bohaterka byli z oddziału Duchów, to już bardziej by pasowało). Mimo wszystko ciekawi mnie jak to wyjdzie i jak będą te pierwsze pokazy za parę lat to wiadomo, człowiek chętnie zerknie.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl