Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Nowy numer 1 HBO Max to jeden z najlepszych filmów ubiegłego roku. Ma aż 91% na Rotten Tomatoes i mimo porażki w kinach podbija streaming

Forum Filmy i seriale thrillery
Dodaj komentarz
18.08.2026 10:12
zwierz4k
1
odpowiedz
zwierz4k
0
Junior

miałem ciarki w scenie gdy Ralf Fines odstawiał taniec przy repertuarze Iron Maiden, cud miód. generalnie motyw z sektą dzieciaków jest czymś fascynującym i zatrważającym, wyszło to lepiej niż dzieci kukurydzy. moim zdaniem to najlepsza część całej serii, Boyle mógł sobie pozwolić na odrobinę szaleństwa i wyszło mega oryginalnie. oby trzecia cześć była równie ciekawa.

18.08.2026 10:56
Sepecha
1.1
odpowiedz
Sepecha
4
Chorąży

zwierz4k Oby w ogóle powstała, bo pazerna wytwórnia chyba kręci nosem, że za mało pieniędzy zarobione. Ja z przyjemnością wybrałem się do kina, pierwsza część (przynajmniej do połowy) była przerażającym doświadczeniem, szczególnie te nocne ujęcia ze świecącymi oczami zombiaków, coś potwornego. Dziwi mnie, że kontynuacja odbiła się tak niewielkim echem. Również czekam na trójeczkę.

Forum Forum Filmy i seriale thrillery
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl