Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Nowy gameplay z KH4 i własne anime. Disney ujawnia przyszłość kultowej serii jRPG wartej miliard dolarów

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
16.08.2026 10:28
1
1
odpowiedz
Moooras
145
Generał

Nie mam nic przeciwko reklamom, ale kurva ile razy jeszcze wyskoczy mi, że Amouranath rozkłada nogi?! Skoro za dwudziestym razem nie kliknąłem, to chyba za pięćdziesiątym też nie kliknę, nie sądzicie?! Zwiększcie rotację materiałów, bo ta forma jest całkowicie bezsensowna!

16.08.2026 10:35
2
odpowiedz
toyminator
103
Senator

Szkoda że anime nie będzie miało historii z gier. Bo zabieram się za tą serię od dłuższego czasu, tak bym nie musiał ;D Walka w tych grach mnie jakoś nie przekonuje.

16.08.2026 10:40
NOWAHUTANACZASIE
3
odpowiedz
NOWAHUTANACZASIE
29
Generał

Jest też nowy gameplay z Control Resonant, i nie zrobiliście chyba też newsa o tym, że jest demo, świetne z resztą, z nowej polskiej gry czyli Valor Mortis🔥

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl