Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Nowości na Steam. Powrót jednej z najważniejszych serii FPS w historii

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
27.07.2026 10:36
Drenz
1
odpowiedz
Drenz
50
Senator

Kolejny dobry tydzień z interesującymi premierami. Vahrin's Call mam od kat na liście życzeń. Ciekaw jestem co z tego wyjdzie, ale w przyszlym tygodniu premiera HellSlave II i ten tytuł najpierw zakupię, bo pierwsza część była świetna. A w tym do listy zakupow dojdzie Outfield i The Silver Crow, choć ciekawych przygodowek w tym tygodniu jest więcej.

27.07.2026 10:56
marduk
2
odpowiedz
marduk
18
Pretorianin

Grałem w to Halo w okolicach po premierze i naprawdę do dziś nie wiem czym się świat zachwyca...

27.07.2026 11:33
3
odpowiedz
LokalnyRzezimieszek
19
Generał

Niestety ten remake to profanacja działa od Bungie.

- Gorsze AI Przymierza
- Gorsze AI Flood
- Sprint
- Automatyczna regeneracja zdrowia dla Chief'a, pojazdów, Marines
- Znaczniki celów
- Znaczniki amunicji, upuszczonej broni
- Znaczniki przeciwników
- Paskudny HUD
- Kiepskie polskie tłumaczenie
- Nie równa graficzna
- Miejscami wygląda jak generyczne Sci-Fi
- Nie najlepsza optymalizacja
- Traversal stuttering
- Miejscami pojawia się Mouse skipping
- Domyślnie włączone przyspieszenie mysz
- Celowanie ADS wszystkimi broniami
- Strzelanie bez hit feedbacku
- Zepsuty atak wręcz
- Absurdalna cena

spoiler start

Nie mogło nawet zabraknąć typowej "Girl Boss" która wszystkimi rządzi (Chief'em i Johnsonem też), która wszystko wie, która ciągle pyskuje i uważa że wszystko zrobi lepiej.

spoiler stop

post wyedytowany przez LokalnyRzezimieszek 2026-07-27 11:33:40
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl