Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Nowości na Steam. Mroczne RPG z otwartym światem i lovecraftowski survival horror

Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz
17.08.2026 10:57
Diabeł z Caroc
1
odpowiedz
Diabeł z Caroc
16
Pretorianin

Kojarzy ktoś, jak wypada w Mortal Shellu poziom trudności na tle, np. Eldena albo Sekiro?

17.08.2026 11:28
1.1
1
odpowiedz
Dark Star
46
Pretorianin

Diabeł z Caroc Po beta testach wśrod graczy dominuje opinia, że jest za prosty. Na pewno nie bedzie na poziomie trudności Sekiro. Co do Eldena to tam poziom trudności zależy od twojego wyposażenia i czegk używasz, ale nie sądze żeby Mortal Shell był tak trudny lub trudniejszy.
Tworcy dodali specjalny tryb gry - Night - i to właśnie ten tryb ma sprawdzać bardziej doświadczonych graczy soulslikow, więc główny tryb zabawy bedzie zapewne sporo prostszy.

post wyedytowany przez Dark Star 2026-08-17 11:28:40
17.08.2026 12:05
Diabeł z Caroc
1.2
odpowiedz
Diabeł z Caroc
16
Pretorianin

Dark Star Dzięki za odpowiedź, czyli w sam razem dla mnie 😉

17.08.2026 11:50
NOWAHUTANACZASIE
2
odpowiedz
NOWAHUTANACZASIE
29
Generał

Grałem w demo Mortal Shell 2, wszystko fajnie, system walki, projekt przeciwników. Grę zabija, jak dla mnie, jedna rzecz - wszystko szaro bure na jedno kopyto. Twórcy strasznie do serca wzięli sobie ideę monotematyczności. No i to mnie odrzuciło od tej gry, nie chce mi się chodzić po bardzo podobnych lokacja, wszystkie w tej samej szaroburości i beznadziei 😁

post wyedytowany przez NOWAHUTANACZASIE 2026-08-17 11:50:57
Forum Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl